J jayhoon 80+ Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 0 8 Eylül 2020 #1 Şimdi benim pc de Bluetooth desteği yok. Bende jbl 110bt var. Bir bt adaptörü alsam ve bu kulaklığı kullansam gecikme falan olur mu? Siz hangi Bluetooth adaptörü önerirsiniz?
Şimdi benim pc de Bluetooth desteği yok. Bende jbl 110bt var. Bir bt adaptörü alsam ve bu kulaklığı kullansam gecikme falan olur mu? Siz hangi Bluetooth adaptörü önerirsiniz?
Ediz 80+ Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 478 Reaksiyon skoru 193 8 Eylül 2020 #2 TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bende bunu kullanıyorum jbl flip 4 veya airpods gecikme yapmıyor tavsiye ederim hemde küçük
TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bende bunu kullanıyorum jbl flip 4 veya airpods gecikme yapmıyor tavsiye ederim hemde küçük