Bu arada Ailenin durumu yoksa gerek yok bilgisayar aldırmaya çalışma. Zorlamana gerek yok hayat oyundan ibaret değil. İşlemcini sök ve 2 adet dişi kır bu kadar. Daha da çalışmaz.Sebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Mükemmel bayıldımBugün gördüğüm 10. konu olmalı . Gereksiz saçma konular işte. Pc'yi al ailenin suratına fırlat, nasıl fikir?
Bios güncellenirken fişi çeksinÇok kararlıysan BIOS güncelle yarısında USB'yi çek veya direkt gücü kes.
Hocam durum var da yani şöyle bir şey var peder şu anki pc yi mükemmel sanıyor bende bir şey diyemiyorum. Tek çözüm buBu arada Ailenin durumu yoksa gerek yok bilgisayar aldırmaya çalışma. Zorlamana gerek yok hayat oyundan ibaret değil. İşlemcini sök ve 2 adet dişi kır bu kadar. Daha da çalışmaz.
pinlerin içine diş macunu dök anakarta tak sonra anlaşılmayacak şekilde yıkaSebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Bu forumda bu konuyuda görecektim ya ölsemde gam yemem.
Sorun benim sorunum, sorun var mı?Aga bana üslupmuş kabalıkmış demeyin kalp kırarım. Bu çocuğun psikolojik ve mental ciddi sorunları var. Gereksiz bir konu ve yine faydasız bir üye.
Eyw abiÇünkü forumun %80 kitlesi veletlerden oluşuyor.