Neler Yeni

Pc yi nasıl bozarım?

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
SSD'yi sök sonra PC'yi auschwitz kampına gönder.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
Mertcan Uysal
bozma bana ver

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Hocam durum var da yani şöyle bir şey var peder şu anki pc yi mükemmel sanıyor bende bir şey diyemiyorum. Tek çözüm bu
Tamam durumunuz var ise ailen evde olmadığı bi zaman işlemci fanını sök altındaki işlemciyi çıkar ve orda bir sürü pin göreceksin çay kaşığı ile oraya sert çe 3-4 kez vur ve geri fan la işlemcini monte et daha çalışmaz ama bunu yaparken güç fişini çek yoksa elektrik çarpabilir

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Hocam durum var da yani şöyle bir şey var peder şu anki pc yi mükemmel sanıyor bende bir şey diyemiyorum. Tek çözüm bu
Belki bozman konusunda yardımcı olamasamda "mükemmel sanıyor" konusunda belki bir yardımım dokunabilir. Benim ekran kartım yoktu ve Half Lifeyi açıp babama gösterdim ve şöyle dedim 20 yıllık bir oyun bile kasıyor ekran kartı olmadığı için demiştim o şekilde almaya biraz daha ikna etmiştim bu tarz şeylerle pcnin kötü olduğunu gösterebilirsin illa Half life üzerinden göstermene gerek yok başka bir oyun üzerinden de olabilir. Yeterki eski olsun da işte ... yıl önceki oyun açılmıyor felan de belki fikri değişir.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sakince kasanın kapağını aç ve 1 sürahi su dök ve can çekişşmesini izle.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Sebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Anakartın 24 pin girişini su ile doldur üstüne PSU 24 pin kablosunu tak ver start ı anında bozulma garantili taktik

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Belki bozman konusunda yardımcı olamasamda "mükemmel sanıyor" konusunda belki bir yardımım dokunabilir. Benim ekran kartım yoktu ve Half Lifeyi açıp babama gösterdim ve şöyle dedim 20 yıllık bir oyun bile kasıyor ekran kartı olmadığı için demiştim o şekilde almaya biraz daha ikna etmiştim bu tarz şeylerle pcnin kötü olduğunu gösterebilirsin illa Half life üzerinden göstermene gerek yok başka bir oyun üzerinden de olabilir. Yeterki eski olsun da işte ... yıl önceki oyun açılmıyor felan de belki fikri değişir.
Sağolun hocam deneyeceğim, 720p maç izlerken donuyor gösteririm babama.

Top Bottom