Skynel
80+ Gold
Dahası
LAVA ATTTT
Yok çok çok küçük ince bir ses çıktı kimse duymadıHocam ses çıktı mı?
Sebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Hocam kasa ve psu lazım bana aman.SSD'yi çıkart ve TAA'ya ver.
Yani s400 patlaması gibi bir ses çıkmazsa sorun olmaz.Yok çok çok küçük ince bir ses çıktı kimse duymadı
N-nasıl yani ben şimdi BIOS günceller iken elektrikler kesilse naneyi yiyomuyum?Çok kararlıysan BIOS güncelle yarısında USB'yi çek veya direkt gücü kes.
işlemci soğutucusunu sök yük bindir ve bekle ben yapmıştım ama sonra daha kötü pc geldiSebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Nane yesen yine iyiN-nasıl yani ben şimdi BIOS günceller iken elektrikler kesilse naneyi yiyomuyum?
Flash BIOS destekli anakartlarda bir ihtimal yemeyebilirsin ama eğer onu kontrol eden kısım da hasar görürse evet.N-nasıl yani ben şimdi BIOS günceller iken elektrikler kesilse naneyi yiyomuyum?
Garantilik oluyosun anakartın özelliği yoksa.N-nasıl yani ben şimdi BIOS günceller iken elektrikler kesilse naneyi yiyomuyum?
Hayır, çarpmaz.Sorma ya peder alacam diyor da sürekli erteliyor başka çare kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elektrik çarpmasın hocam?