İşlemci pinkerini sök sonra yağ sürüp japon yapıştırıcı ile ekran kartının fablarına yapıştırıcı sürSebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
İşlemci pinkerini sök sonra yağ sürüp japon yapıştırıcı ile ekran kartının fablarına yapıştırıcı sürSebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
ssd yi çıkar, kasayı binanin en üst katından atSebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Ailem PC almıyor bende aldırtmak için bunu yapıyorum demenin 2. yolu.Sebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?
Ve şey psu lazım bir sorun olur mu?Anakart 24 pin girişini kır.
forum.donanimarsivi.com
İyiki göze çarpmayacak dedim heBios güncellenen sigortaları attır sonra kondansitör patlat rame yağ sür yansın vs
100 de yüz yük altındayken işlemciyi sök.Sebep sormayın pc ye kinlendim, ssd nin zarar göremeyeceği bir şekilde bozmam gerek, böyle göze çarpmayacak neler yapabilirim?