Pc yi upgrade yapmak mı xbox serles s mi almak

xanders

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba arkadaşlar
Başlıkta yazdığı gibi Pcyi upgrade yapmak mı yoksa xbox series s mi almak mı karar veremedim birkaç fikir vererek yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler

İ5 10400f
1660s
Biostar h410mh
16GB ram
240GB ssd

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba arkadaşlar
Başlıkta yazdığı gibi Pcyi upgrade yapmak mı yoksa xbox series s mi almak mı karar veremedim birkaç fikir vererek yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler

İ5 10400f
1660s
Biostar h410mh
16GB ram
240GB ssd
Oynadığınız oyunlara bagli ama depolamaya ihtiyaciniz var gibi

yanlış bilmiyorsan series s üzerindeki m2 ssd değişiyordu. Bütçeniz varsa 1tb m2 yapıp xbox kullanabilirsiniz uygun fiyatlılık açısından. Çünkü aynı bütçelerde pc toplasanız optimizasyon dolayısıyla xbox akıcılığını alamazsınız her ne kadar series s çok güçlü olmasa da

yanlış bilmiyorsan series s üzerindeki m2 ssd değişiyordu. Bütçeniz varsa 1tb m2 yapıp xbox kullanabilirsiniz uygun fiyatlılık açısından. Çünkü aynı bütçelerde pc toplasanız optimizasyon dolayısıyla xbox akıcılığını alamazsınız her ne kadar series s çok güçlü olmasa da
Xboxdaki ssd anakarta gömülü diye biliyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xboxdaki ssd anakarta gömülü diye biliyordum
Harici ssdileri var ama cok pahalı

Pcyi 3060 sistem ile takas da yapabilirim

Merhaba arkadaşlar
Teşekkürler

İ5 10400f
1660s
Biostar h410mh
16GB ram
240GB ssd
Series S gereksiz xbox oyunlarının neredeyse tümü PC'de var ve bu sistemle zaten hepsini oynayabilirsin. Depolama yükseltmesi yapabilirsin. Ekran kartı değişmek istersen çıktığı zaman rtx 4050 veya 4060 olabilir

Series S gereksiz xbox oyunlarının neredeyse tümü PC'de var ve bu sistemle zaten hepsini oynayabilirsin. Depolama yükseltmesi yapabilirsin. Ekran kartı değişmek istersen çıktığı zaman rtx 4050 veya 4060 olabilir
4050 4060 da güzel seçenekler ama beni aşar gibi biraz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba arkadaşlar
Teşekkürler

İ5 10400f
1660s
Biostar h410mh
16GB ram
240GB ssd
Şimdi series s çok üstün bir konsol değil fakat bu bütçelerde senin pc'den hem daha uzun ömürlü hem daha performanslı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,628
Üyeler
186,357
Son üye
Bünyamin001
Geri