Pc yükseltme tavsiyesi lazım

KonyRoX

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
işlemci tabanlı oyunlar oynuyorum ama son 6 aydır nedense düşük fps ler alıyorum ddr5 e geçmek istiyorum az fiyatlı bir yükseltme lazım önerebilecekmisiniz işlemci anakart ram düşünüyorum
ekran kartı gt1030
işlemci i5 750
ram 8x2 1600
anakart h55kel
psu atx-250w

<WinSPR>
<SystemScore>7.65</SystemScore>
<MemoryScore>7.9</MemoryScore>
<CpuScore>7.9</CpuScore>
<CPUSubAggScore>6</CPUSubAggScore>
<VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore>
<GraphicsScore>8.2</GraphicsScore>
<Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore>
<Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore>
<GamingScore>9.9</GamingScore>
<DiskScore>7.65</DiskScore>

işlemci tabanlı oyunlar oynuyorum ama son 6 aydır nedense düşük fps ler alıyorum ddr5 e geçmek istiyorum az fiyatlı bir yükseltme lazım önerebilecekmisiniz işlemci anakart ram düşünüyorum
ekran kartı gt1030
işlemci i5 750
ram 8x2 1600
anakart h55kel
psu atx-250w
Kral bu sistemi nereden tutsan elinde kalıyor. Rafa kaldır bunu git hazır sistem al bütçeni artır ne önerirsek önerelim diğer parçaların kötü kalacak

ekran kartı gt1030
işlemci i5 750
ram 8x2 1600
anakart h55kel
psu atx-250w
Bütçe nedir hangi ölçüde bir upgrade lazım?

Bütçe nedir hangi ölçüde bir upgrade lazım?
Ölçüsü kalmamış pek ddr5 geçecekse iyi bir kasa + kule tipi fan + psu lazım hocam
Bunların yanında bide anakart ram işlemci alacak arkadaş

Ölçüsü kalmamış pek ddr5 geçecekse iyi bir kasa + kule tipi fan + psu lazım hocam
Bunların yanında bide anakart ram işlemci alacak arkadaş
Mesela Bütçe 2-3 bin liraysa bu sistem yine en kötü ihtimalle 2 kat performans verecek hale getirilir ama bende 20 bin var 40 bin var ciddi bir upgrade yapacağım denirse de ona göre bambaşka tavsiyeler verilebilir o yüzden sordum.

Mesela Bütçe 2-3 bin liraysa bu sistem en kötü ihtimalle 2 kat performans verecek hale getirilir ama bende 20 bin var 40 bin var ciddi bir upgrade yapacağım denirse de ona göre başka tavsiye verilebilir o yüzden sordum.
Kral yani valo falan oynuyorum diyor bu sisteme yapacağı 2-3k lık upgrade ile fpsi 60 dan 90-100 e çıkacak max para israfı

Mesela Bütçe 2-3 bin liraysa bu sistem en kötü ihtimalle 2 kat performans verecek hale getirilir ama bende 20 bin var 40 bin var ciddi bir upgrade yapacağım denirse de ona göre başka tavsiye verilebilir o yüzden sordum.
3 veririm 2. elden 1 yıl götürse yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral yani valo falan oynuyorum diyor bu sisteme yapacağı 2-3k lık upgrade ile fpsi 60 dan 90-100 e çıkacak max para israfı
valo 200 300 alıyorum onda sıkıntı yok artık sıkıldım drop yiyorum ve forza 4 gta 5 felan oynamak istiyorum

Sadece valorant ise o dediğin farkı 200 liralık CPU Upgrade ile de alır gerçi ama bütçe varsa neden bununla sınırlı kalsın derim tabi 😀

3 veririm 2. elden 1 yıl götürse yeter

valo 200 300 alıyorum onda sıkıntı yok artık sıkıldım drop yiyorum ve forza 4 gta 5 felan oynamak istiyorum
O sistemle nasıl 200-300 alıyon kral🤣 sanırım dm de falan bakıyosundur stabil veremez. O fpsi yüksek ihtimal cogunlukla 100 lere düşüyordur oyun arasında sana tavsiyem değişme git sistem al. Güncelde stabil 200fpsi 5600 veriyor. 7500f bile stabil 400 veremiyor

Sadece valorant ise o dediğin farkı 200 liralık CPU Upgrade ile de alır gerçi ama bütçe varsa neden bununla sınırlı kalsın derim tabi 😀
sadece işlemci değiştirsem çok şey değişirmi forza 4 50 60 alıyorum

O sistemle nasıl 200-300 alıyon kral🤣 sanırım dm de falan bakıyosundur stabil veremez. O fpsi yüksek ihtimal cogunlukla 100 lere düşüyordur oyun arasında sana tavsiyem değişme git sistem al
drop yiyorum 200 den aniden 100 e düşüyo sonra yukseliyo suanlık 1 yıl idare etsin yeter 2 3 bin liralık bir şey lazım

sadece işlemci değiştirsem çok şey değişirmi forza 4 50 60 alıyorum

drop yiyorum 200 den aniden 100 e düşüyo sonra yukseliyo suanlık 1 yıl idare etsin yeter 2 3 bin liralık bir şey lazım
Dropun nedeni işlemci olmayabilir kral, ram veya sıcaklıklardan olabilir

upgrade edecek parça yokki, komple yeni pc alman lazım senin çünkü tüm parçalar çöp

Geri