sadecezeynep
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
PS5 pro bekleyin. İlla da yok diyorsanız düz ps5 alın.
God of War >>>>PS5'de GTA VI Native 4K 30FPS Dynamic 4K 60 FPS çalışır merak etmeyin.
Sony'nin 1.84 Teraflops gücünde olan PS4'de yaptıkları grafik ve teknik anlamda şov yapan oyunları ne çabuk unuttunuz.
inFAMOUS Second Son 2014
![]()
![]()
![]()
Driveclub 2014
![]()
![]()
![]()
The Order: 1886 2015
![]()
![]()
![]()
Bloodborne 2015
![]()
![]()
![]()
Uncharted 4: A Thief's End 2016
![]()
![]()
![]()
Horizon Zero Dawn 2017
![]()
![]()
Marvel's Spider-Man 2018
![]()
![]()
![]()
God of War 2018
![]()
![]()
![]()
Death Stranding 2019
![]()
![]()
Days Gone 2019
![]()
![]()
![]()
The Last of Us Part II 2020
![]()
![]()
![]()
Ghost of Tsushima 2020
![]()
![]()
![]()
Spider-Man: Miles Morales 2020
![]()
![]()
![]()
Horizon Forbidden West 2022
![]()
![]()
![]()
Gran Turismo 7 2022
![]()
![]()
![]()
God of War: Ragnarök 2022
![]()
![]()
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör almayı düşünüyorsanız kesinlikle bu konumu okumadan almayın.
🔥(30 FPS Tarih Oluyor) 30 FPS Oyunu 60 FPS Yapan Samsung M7 4K Akıllı Monitör🔥
Samsung M7 Motion Plus (Titreme Azaltma) ayarı ile 30 FPS oyundan nasıl 60 FPS olarak görüntü alırsınız başlık ilk okuduğunuzda biraz garip gelse de asında öyle değil bu bahsettiğim olay sadece Samsung M7 Akıllı Monitör ile sınırlı da değil elinizde yeni nesil Samsung veya LG bir TV varsa da...forum.donanimarsivi.com
22k ya 4070 sistemmi varmış?ps5 pro olsa neysede ps5 slim bilmiyorum.
slim 22k desek o fiyata rtx 4070 alınabilir yada ddr5 geçip 7800x3d + soğutucu alınabilir. Bunlar kafana yattıysa olabilir onun dışında ps5 slim de alabilirsin
Adam sistem alacağım demiyor sistem yükselteceğim diyor?22k ya 4070 sistemmi varmış?
1080p oynuyorsanız 3070 yeterli 2 sene daha, 2k düşünüyorsanız da minumum 3080 tercihen 4070ti ye ekran kartı yükseltilebilir. Bende de 3070ti var Mart 2023 te sıfır aldım. 4070ti süper çıkmasını bekliyorum.merhabalar pcyi mi yükseltiyim yoksa yanına ps5 slim mi alıyım?
PCde: msı rtx ventus 3070 2x oc, amd ryzen 7 5700x, 2tb kapesite, 32 gb ram var
sizce işlemciyi veya ekran kartını mı güçlendiriyim yoksa artıdan bir ps5 slim mi alim
yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. iyi günler
(eğer pc yükseltirsem neyi neyle yükseltmeliyim?)
(eğer ps5 alırsam, ps5 te eğlencesine, arkadaşlarla, hikayeli oyunlar oynuyacam......pc dede rekabetçi oyunlar oynamayı düşünüyorum)
ekran kartı benim işimi gördüğünü farkettim o yüzden gerek duymuyorum artıkbenim şahsi tavsiyem pc niz çok iyi işlemcisi olsun rami olsun ssd si olsun bu sisteme 3070 ayıp olmus benim size tavsiyem 2.el temiz bir ps5 alın yanınada 2.el rtx 3080ti çekin pc+ps5 devam edin derim
3070 yetersiz 8 gb bellek yeni oyunlarda sınırın sınırında 12 şartın şartı artık o yüzden yeni oyunlar için 3080ti işinin görür 2.el hatta 2.el 3090 bile alabilirsinizekran kartı benim işimi gördüğünü farkettim o yüzden gerek duymuyorum artık
tabi pcde daha fazla oyun var ama konsolda oynamaktan ben her zaman daha zevk almışımdır o yüzden yani ps5 almaya karar verdim.bilgisayarda oynayamayipta ps5 de oynayacaginiz oyun varmi?
en az 12 diyorsunuz. ben bi araştırıyım zaten net ps5 almaya karar verdim yanına belki alırım çok sıkıntı yaşarsam teşekkürler.3070 yetersiz 8 gb bellek yeni oyunlarda sınırın sınırında 12 şatın şartı artık o yüzden yeni oyunlar için 3080ti işinin görür 2.el hatta 2.el 3090 bile alabilirsiniz
evet biraz pahalılar ama yanda birikmiş param var yazın kafa dağıtmak istiyorum.Ps plus üyeliği dışında oyun almak istersen çok pahalı diye biliyorum
tabi pcde daha fazla oyun var ama konsolda oynamaktan ben her zaman daha zevk almışımdır o yüzden yani ps5 almaya karar verdim.
en az 12 diyorsunuz. ben bi araştırıyım zaten net ps5 almaya karar verdim yanına belki alırım çok sıkıntı yaşarsam teşekkürler.
evet biraz pahalılar ama yanda birikmiş param var yazın kafa dağıtmak istiyorum.
niye düz, niye slim değil?PS5 pro bekleyin. İlla da yok diyorsanız düz ps5 alın.
yani bilgisayarda çok yüksek grafikli oyun oynamıyorumda max arada gta5 giriyorum illa 12 gerekli mi? genelde valo,fortnite,cs2 giriyorum.dostum tüm dünya ve bu sitenin sahibi bile video çekti 8 gb bellekli ekran kartları hakkında 12 minimum şart