IronClaw
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 232
- İsim
- Mustafa
hee ben gamepower olanı alacaksın sandımben stok olanı almayacağım üstte belirttim değiştireceğim parçaları bir incele orayı. kasayı sordum ben size gidiyosun PSU bomba falan yazıyorsun. insanlar şikayet.i değil ama bu psudan
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon knkben stok olanı almayacağım üstte belirttim değiştireceğim parçaları bir incele orayı. kasayı sordum ben size gidiyosun PSU bomba falan yazıyorsun. insanlar şikayet.i değil ama bu psudan
ama bence incehesaptan almakardeşim hangisi güzel yorum yap bu yaptığın yorum ne ya hiçbir şey ifade etmiyor
adata nın su serisi biraz sıkıntılı diye duymuştumArkadaşlar bu sistem bana çok çok makul geldi. Bazı parçaları çok da iyi değil fakat şu şekilde parçaları güncelleyip almayı düşünüyorum ve bu üründen bir adet alana AOC C24G1'de hediyeymiş galiba beni bu konuda aydınlandırın. Aşağıda parçaları yazıyorum içindeki parçaları bu şekilde değiştireceğim. Kasa konusunda hangisini alacağımı seçemedim sistem linki aşağıda hangi kasa en performanslısı?
PCH F Class 1.2 I R5 3500 RX 5500 XT 4GB 16GB DDR4 480GB SSD Oyuncu Bilgisayar - incehesap.com
İŞLEMCİ = Ryzen 5 3600
ANAKART = Gigabyte B450M S2H
EKRAN KARTI= ASUS Dual RX5500 XT 4 GB GDDR6 128 Bit
RAM = 2X Adata XPG Gammix D30 8 GB
SSD= Adata SU630 480GB
KASA=? ? ?
PSU= FSP Hydro HD600 600W 80+ Bronze