PCH F Class 1.2 Sistem

ensdm44

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar bu sistemde özelleştirmeden sadece gamepower 650w 80+ bronze kasasıyla değiştirdim.Monitör olarakta bunu koydum toplam 6800 tl yapıyor alınır mı sizce ya da başka önerisi olan var mı?

ben olsam monitörden biraz kısardım kasayı cougarı seçerdim.

James Donkey sata ssd'leri sorunluydu galiba. 80 lira farka jd512 512gb M2 yapmak daha mantıklı

Arkadaşlar bu sistemde özelleştirmeden sadece gamepower 650w 80+ bronze kasasıyla değiştirdim.Monitör olarakta bunu koydum toplam 6800 TL yapıyor alınır mı sizce ya da başka önerisi olan var mı?

O monitörü alacagıma https://www.vatanbilgisayar.com/asu...44hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html
Bunu alırdım. Neden dersen senin monitör 1650 tl va panal. 200 tl fazla verip İPS panel alırdım.

Bir süre idare ederden ziyade, her an patlayabilir olarak değiştirsek nasıl olur ? Çünkü ilk günde patlayabilir 2 3 yıl sonrada.
o da olabilirde
hepsi standarttan geçiyor yoksa satışa sunamazlar
tabi markadan markaya malzeme kaliteli
güvenlik standartları daha iyi malzeme kaliteside aynı şekilde daha iyi corsair gibi markalarda

kasayı alırsam monitör 1500 TL oluyor ve 27 inc
bu arada monitör baya uyguna gelmiş
ve bende aynı monitörü kullanıyorum
bende dolar 6.85 iken 1399 a almıştım
ve gayet iyi ama
elektrik biraz fazla tüketiyor ve curved değil
onun dışında en küçük dokunuşta sallanıyor
başka - özelliği yok

kasa olarak cougarı da seçebilirim çok daha iyiyse sonuçta 6800 civarı vericez tam olsun diyosanız 100 daha koyarım sıkıntı yok

Geri