lebron23
80+ Bronze
Başlarda ikinci mail geliyor demişlerdi. Aradım parçalanınca fatura kesilir dedi mh.Tm İkinci mail mı var mesafe satış sözleşmesini onaylıyorsun o kadar
Başlarda ikinci mail geliyor demişlerdi. Aradım parçalanınca fatura kesilir dedi mh.Tm İkinci mail mı var mesafe satış sözleşmesini onaylıyorsun o kadar
Faturalar kesilmiş en azından benim kesildi tek mail geldi banaBaşlarda ikinci mail geliyor demişlerdi. Aradım parçalanınca fatura kesilir dedi mh.
Nereden baktın, mailde göremedimFaturalar kesilmiş en azından benim kesildi tek mail geldi bana
Mail e gelmişti benim spam veya gereksize bak bazen oraya düşüyorNereden baktın, mailde göremedim
hocam konudan bagımsız 2.ell ekran kartı alırken sıfır ama garantisi yok diye bir şey olur mu?Mail e gelmişti benim spam veya gereksize bak bazen oraya düşüyor
Kutu fatura varsa içi açılmamış ise furmark da sıkıntısı yoksa alınabilir iyice kontrol ediliphocam konudan bagımsız 2.ell ekran kartı alırken sıfır ama garantisi yok diye bir şey olur mu?
ikinci gelen mail diye bir şey yok zaten , kimse de 2. mail gelcek dememiştirBaşlarda ikinci mail geliyor demişlerdi. Aradım parçalanınca fatura kesilir dedi mh.
17.000TLKutu fatura varsa içi açılmamış ise furmark da sıkıntısı yoksa alınabilir iyice kontrol edilip
Bunu al madem sıfır 16gb hemde17.000TL
MSI GAMİNG X TRİO RTX 4070 12 GB EKRAN KARTI
burada 2.el yerinde bir satıcı. fiyat olarak cok iyi suan 21k altı 4070 bulamadım. furmarkta derece fan yuzdesi kac olmalı ve 30dk yete mi?
acamadım lınkı. 4060ti ile 4070 arasında ne gibi farklılık var? 4060ti alsam pısman olur muyum?
Aşağı yukarı %25 lik performans farkı var sen ikinci el temiz bulurum anlarım dersen 4070 tabii ki çok daha iyiacamadım lınkı. 4060ti ile 4070 arasında ne gibi farklılık var? 4060ti alsam pısman olur muyum?
cok anlamadıgım ıcın bulamam gıbı. ben butce artırıp 4070 sıfır bakayım. hepsıde 19kya varmıs onu alcam galıbaAşağı yukarı %25 lik performans farkı var sen ikinci el temiz bulurum anlarım dersen 4070 tabii ki çok daha iyi