🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Abicim nie siz bu kadar aglionuz anlamıyorum ben bende 10 15 tane alçak adam ve para vardı ama evde olmadığım için kaçırdım 3k dan 30k gitti en az ebn sizin kadar ağlamadım bu ne ya

:peeposad: :peeposad: :peeposad: ben ağladım alamadım diye gece rüyalarıma giriyor tam kasa benim oldu aha aldım diyorum power tuşuna basiyorum sonra hop rüyanin başına :peeposad::peeposad: :kekw:

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Mağazadan aldım ne arayan var ne mail var sadece tahsilat makbuzu verdiler o gün bekliyoruz bakalım

Mağazadan aldım ne arayan var ne mail var sadece tahsilat makbuzu verdiler o gün bekliyoruz bakalım
Stok çok olduğu için sistemlerin hazırlanması ve teslim edilmesi uzun sürecektir diye düşünüyorum. O nedenle beklemek dışında yapacağınız bir şey yok.

Stok çok olduğu için sistemlerin hazırlanması ve teslim edilmesi uzun sürecektir diye düşünüyorum. O nedenle beklemek dışında yapacağınız bir şey yok.
Aynen. Keşke montaj istemeseydim taş çatlasa yarım saat sürerdi monte etmesi.

Uiyy sistem geldi telefondan alanlardanim ben de ama herhangi bir kargoya verildi mesaji gelmedi sabah bir anda dagitima cikti bildirimi geldi sok olduk simdi elimize ulasti acip kurma islemleri baslasin misss

Uiyy sistem geldi telefondan alanlardanim ben de ama herhangi bir kargoya verildi mesaji gelmedi sabah bir anda dagitima cikti bildirimi geldi sok olduk simdi elimize ulasti acip kurma islemleri baslasin misss
Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Geri