Neler Yeni

Pckolik fatura yanlış kesilmiş

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Maalesef sizin yapacağınız bir şey yok. Üzerinden çok geçmeden bildirmeniz lazım fatura tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapacakları çok basit bir işlem uğraştırmazlar. 15 günü geçerse vergi mükellefi olmadığınız için faturayı iptal edemezler. Gider pusulası kesmeleri lazım vs. onlar çok uğraşır buda size yansır.

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Bize sormak yerine pckoliği araması daha mantıklı değilmi?
Saat 21:15 de açılmış endişesi var ve yarına kadar beklemek yerine buradan belki cevap alırım veya başına gelen var ise tecrübesine danışırım demiş bence yanlış bir şey yok.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Saat 21:15 de açılmış endişesi var ve yarına kadar beklemek yerine buradan belki cevap alırım veya başına gelen var ise tecrübesine danışırım demiş bence yanlış bir şey yok.
Haklısınız ama sadece bir soru sorucam sonra gidicem mail atıp onları aramakmı daha mantıklı yoksa buraya sormakmı iyi forumlar.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bize sormak yerine pckoliği araması daha mantıklı değilmi?
adam demekki bilmiyor PC kolik gelişmiş bir satıcı degil 7/24 ulaşamıyorsun yaşadığı mağduriyeti nasıl çözeceğini soruyor forumların amacı bu zaten yardımlaşmak ve sorunlara çözüm bulma

nerpL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Alperen yavuz
Haklısınız ama sadece bir soru sorucam sonra gidicem mail atıp onları aramakmı daha mantıklı yoksa buraya sormakmı iyi forumlar.
Hiçbir şeyi buraya yazmayalım hocam ozaman internette başka sitelerde cevapları var zaten :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Boş yapmışsın konuda.

-----------------------------
En mantıklısı müşteri hizmetleriyle görüşmek.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hiçbir şeyi buraya yazmayalım hocam ozaman internette başka sitelerde cevapları var zaten :D
Dostum ben diyorumki mağdur olduğu sitenin böyle durumlar için bir telefon numarası ve bir mail adresi var böyle durumlarda önce o telefon numarası aranır mesai saatleri içinde eğer mesai saatleri dışında ise mail atılır ve yanıt beklenir. tabii ki burayada soru sorulur buranın amacı yardımlaşmak ben başka bir şey demiyorum ben mantıklı olanı yapmasını söylüyorum arkadaş buraya gelecek biz yine arkadaşı aynı yere yönlendircez pckolik destek hattına yönlendircez.

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
Dostum ben diyorumki mağdur olduğu sitenin böyle durumlar için bir telefon numarası ve bir mail adresi var böyle durumlarda önce o telefon numarası aranır mesai saatleri içinde eğer mesai saatleri dışında ise mail atılır ve yanıt beklenir. tabii ki burayada soru sorulur buranın amacı yardımlaşmak ben başka bir şey demiyorum ben mantıklı olanı yapmasını söylüyorum arkadaş buraya gelecek biz yine arkadaşı aynı yere yönlendircez pckolik destek hattına yönlendircez.
Sitedeki mail adresi sorunlu mail atmaya çalıştığımda böyle bir alıcı/adres yok diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,706
Üyeler
165,572
Son üye
AY_ADAM31
Top Bottom