Neler Yeni

🔥İndirim PCKOLİK İNDİRİMLERİ 🔥🔥

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Yakup Bolat
Arkadaşlar ürünleri tek tek paylaşmak yerine Akakçe üzerinden toplu link paylaşıyorum çoğu üründe güzel indirimler var ürünlere göz atabilirsiniz.
SteelSeries Arctis Nova 1 🔥 1.599 TL
SteelSeries Arctis Nova 3 RGB 🔥2.999TL
Gainward RTX 4070 Super🔥 22.999 TL
GameBooster 27'' 1 ms 2K IPS 165 Hz Monitör 🔥4.999 TL
SteelSeries Apex 7 Red Switch🔥 4.999TL

Son düzenleme:

hamzaersoy

80+ Bronze
ASLA ama ASLA pckolikten ürün aldırmayın aldırtmayın arkadaşlar. aşağıdaki konuyu okumanızı ve bu firmadan uzak durmanızı öneriyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

kendilerinin iade politikalarını okuduktan sonra asla itibar etmemenizi umuyorum

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ASLA ama ASLA pckolikten ürün aldırmayın aldırtmayın arkadaşlar. aşağıdaki konuyu okumanızı ve bu firmadan uzak durmanızı öneriyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

kendilerinin iade politikalarını okuduktan sonra asla itibar etmemenizi umuyorum
Ben bugüne kadar daha sorun yaşamadım.
Yaşarsam da tüketici hakem heyeti sağolasın yardımcı oluyor.

Burak5359

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Demir
Dostum monitörü direkt çektim. Sistem topluyorum. Monitörü önden alıyım dedim. Bu fiyata bu özellikler inanılmaz. Sorun yaşamadan elimize de geçerse sıkıntı yok

hamzaersoy

80+ Bronze
Arkadaşlar onu buradan almayın falan yazmışsınız ama türkiyede her firma böyle oradan değil başka yerden alırsan da aynı muameleyi görüyorsun o yüzden nereden ucuzsa alın abi sonra THH ile uğraşın.
tam olarak öyle işlemiyor abi bence. hepsiburada, amazon gibi firmaları pckolikle de karşılaştıramazsın yani. %70i için katılıyorum

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ramazan kaya
pckolikten geçen ay cube marka monitör almıştım . Ürün açık kutu şekilde yollamışlardı şaka gibi , önceden açılmış köpükleri yırtık bir şekilde . asıl en çok güldüğüm içinde hiçbir belge yok kullanım kılavuzu dahil . Görür görmez kutusuna koydum iade yolladım . Şansıma iade'de de sorun çıkarmadılar iade işlemim gerçekleşti ama ilk defa böyle bir siparişim oldu .O kadar para veriyorsun sıfır ürün almak , insan en azından kutuyu düzgün koyar yollar .Sizin adınıza üzüldüm açıkcası umarım THH'den olumlu sonuç alırsınız en azından pckolik ile biraz temkinli olmak var.

Alpoe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
alperen dasdanbek
steelseries nova 1 nasıl kulaklık

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Tayfun Ycl
Tam monitörü almaya niyetlenmiştim yorumları okumamla vazgeçtim. İki lira fazla verip kafam ağrımasın madem

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Uğur ceylan
pckolikten geçen ay cube marka monitör almıştım . Ürün açık kutu şekilde yollamışlardı şaka gibi , önceden açılmış köpükleri yırtık bir şekilde . asıl en çok güldüğüm içinde hiçbir belge yok kullanım kılavuzu dahil . Görür görmez kutusuna koydum iade yolladım . Şansıma iade'de de sorun çıkarmadılar iade işlemim gerçekleşti ama ilk defa böyle bir siparişim oldu .O kadar para veriyorsun sıfır ürün almak , insan en azından kutuyu düzgün koyar yollar .Sizin adınıza üzüldüm açıkcası umarım THH'den olumlu sonuç alırsınız en azından pckolik ile biraz temkinli olmak var.
Bunu hepsiburadanın kendi sattığı üründe de gördüm(kutusu açık monitör) . İade de sorun çıkarır çıkarmaz firmanın kalitesine bağlı ama açık ürün her firma gönderiyor . Mesela mediamarkt düzeltti mi bilmiyorum ama eskiden bir sürü teşhir ürün gönderirdi . Firmalar bu ürünleri öyle veya böyle satacaklar ama işin en acı tarafı kaliteli firma beğenmezsem iade ederim kafasında ürün alıp geri gönderenlerin bu işin sonunçlarını düşünmemeleri .

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ürünleri tek tek paylaşmak yerine Akakçe üzerinden toplu link paylaşıyorum çoğu üründe güzel indirimler var ürünlere göz atabilirsiniz.
SteelSeries Arctis Nova 1 🔥 1.599 TL
SteelSeries Arctis Nova 3 RGB 🔥2.999TL
Gainward RTX 4070 Super🔥 22.999 TL
GameBooster 27'' 1 ms 2K IPS 165 Hz Monitör 🔥4.999 TL
SteelSeries Apex 7 Red Switch🔥 4.999TL
Arctis Nova 1 hakkında çok kötü şeyler duydum, kendim alacaktım vazgeçtim
Rtx 4070 super eğer ısınmayan bir model ise alınır iyi fiyat
Monitörün özellikleri fiyatına göre çok iyi zaten sık sık bu fiyata düşüyor ama alınır mı emin değilim

Top Bottom