S-A-N-S-A-R
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
banamı denk geldi bilmiyorum sizlerin de başına geldimi pckolik firmasından kasa sipariş verdim ertesi gün iptal etmek istedim kargoya felan verilmedi sipariş onaylanmadı daha yani kargoya verilmedi mail yolu ile iptal iade istedim onaylandı ama 1 hafta olacak hep konuyu yetkili birime iletiyorum efendim en kısa sürede ücret iadeniz sağlanacaktır diyorlar
bekleyim bekleyim de ne kadar bekleyim parçalar zaten fiyatı değişiyor artıyor hep tüm parçaları oradan alacaktım iyiki sadece kasayı sipariş etmişim toplam 150k harcama yapacaktım dedim kasa önden bir gelsin güvenimi acayip sarstı firma anladımki vatanbilgisayardan başka yerden almamak lazım 300-500 az diye başka yerden almaya gerek yok
bekleyim bekleyim de ne kadar bekleyim parçalar zaten fiyatı değişiyor artıyor hep tüm parçaları oradan alacaktım iyiki sadece kasayı sipariş etmişim toplam 150k harcama yapacaktım dedim kasa önden bir gelsin güvenimi acayip sarstı firma anladımki vatanbilgisayardan başka yerden almamak lazım 300-500 az diye başka yerden almaya gerek yok
Son düzenleme: