shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,124
zenginsin alırsın tabiDaha bir saat önce tuf 5080 aldım pckolikten
zenginsin alırsın tabiDaha bir saat önce tuf 5080 aldım pckolikten
Hayırlı olsun, ne iş yapıyorsunuzDaha bir saat önce tuf 5080 aldım pckolikten
Yok hocam ne zengini zengin olsam rog alırdım tuf’a kaldıkzenginsin alırsın tabi![]()
Teşekkür ederim, daha iyisi size nasip olsun inşallah, esnafımHayırlı olsun, ne iş yapıyorsunuz![]()
gönül ister alayım ama fiyatlar faiş 4080 super ti güzelmiş yazmış insanlarYok hocam ne zengini zengin olsam rog alırdım tuf’a kaldık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim, daha iyisi size nasip olsun inşallah, esnafım
Evet benimde performansları hiç hoşuma gitmedi ne 5080 nin ne de 5090 nın o yüzden 5090 almadım, 5080 alıp geçtim. Ama yok yani 4000 serisi kullanan birisinin 5000 serisine geçmesine gerek yok. Ben 3090 dan geçiş yaptım.24GB vram i bırakıp 16GB düştük ya sağolsun nvidia. Baya direniyor vram artırmamaktagönül ister alayım ama fiyatlar faiş 4080 super ti güzelmiş yazmış insanlar![]()
tepe model olmadı sürece fazla para vermeyi gereksiz buluyorum bekleyip sabredicez artık 5080 super felan çıkarsa uyguna alırız.![]()
vram üretmek zor değil bunlar tam çakalEvet benimde performansları hiç hoşuma gitmedi ne 5080 nin ne de 5090 nın o yüzden 5090 almadım, 5080 alıp geçtim. Ama yok yani 4000 serisi kullanan birisinin 5000 serisine geçmesine gerek yok. Ben 3090 dan geçiş yaptım.24GB vram i bırakıp 16GB düştük ya sağolsun nvidia. Baya direniyor vram artırmamakta
Amd yazılım konusunda bir düzeltse kendini nvidia ya yer yalatır da iştevram üretmek zor değil bunlar tam çakal
boş ram slotlar duruyor olduğu gibi![]()
beklicem o yüzdenAmd yazılım konusunda bir düzeltse kendini nvidia ya yer yalatır da işte