PC’m kasıyor

irunci051

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar yeni pc topladım 1 ay oldu sistem şöyle sapphıre rx 580 8 gb ryzen 5 1600 af 12 nm 8 gb corsaır 3000 mhz ram anakart gıgabyte b450m s2h bu sistemle 1 Aydır cs:go raınbow sıx sıege pubg felan oynadım hiçbir sorun çıkmadı 4 gün önce hem forza horizon 4 hemde arma 3 yükledim iki oyundada ara ara donmalar yaşıyorum ekran kartımın sıcaklığı ve kullanımına bakıyorum işlemciye oranla gayet güzel çalışıyor ekran kartı sıcaklığım gördügüm en yüksek değer 5 saatlik oynamadan sonra 65 derece Arkadaşlar sizce neyden kaynaklanır bu donmalar ekran kartımdamı sorun var yoksa ramim mi düşük kalıyor bana yardımcı olurmusunuz.

Virüs bulaşmış olabilir.
SSD kullanıyorsanız nedir?

oyunlardaki donma HDD den kaynaklanıyor olabilir.
Teşekkür ederim zaten en kısa zamanda Samsung 970 evo m.2 ssd alıcam 1 kaç aya para biriktirip onu alınca bu sorunlar ortadan kalkar dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI Afterburner yükleyip oyundaki donma anındaki değerlerinizi söylermisiniz ayrıca CPU kullanımı %100 olmamalı.
şimdi girip size yazıcam degerleri

Teşekkür ederim zaten en kısa zamanda Samsung 970 evo m.2 SSD alıcam 1 kaç aya para biriktirip onu alınca bu sorunlar ortadan kalkar dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi girip size yazıcam degerleri
Sorun hdd den kaynaklıysa siz ssd aldıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır

Kronik sorunlu SSD listesi;

Geri