Neler Yeni

Pc'ye dokunduğumda arada elektrik çarpıyor

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
EmreE
Aynı şekilde benim psumda da aynı korumalar mevcut ama mantık şurda dediğiniz gibi psu bu olayı engeller anakart ve ekran kartına zarar görmesini engeller ama kendi ağrıza yapar aynı durumu yaşadım servise yolladım kondansatör değişimi yapıldı ama teknik olarak 2 hafta beklemiş oldum
Tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akım korumalı üçlü priz hem olası Bi güç dalgalanması veya aşırı yüklemede psu na zarar vermez hem işini görür tavsiye ederim iş yerinde bunun daha profesyonel olanını kullanıyoruz gerçekten güzel iş görüyor
İnternette bişi bulamadım ama yorumlarına göre alıyorum

Son düzenleme:

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
Tamam teşekkürler

İnternette bişi bulamadım ama yorumlarına göre alıyorum
Al hocam 400 tl fazla Bi fiyat değil daha büyük masraftan kurtarır seni istersen yeni konu aç sor Bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Erkan
Anladım teşeklürler

Bişi sorucam priz topraklı olup işte üçlü de topraklama olmasa yine elektirk çarparmı ve üçlüde nasıl anlayacağım topraklama olup olmadığnı

Abime sordum şimdi o bir aralar elektirikçilik yapıyordu anlıyor yani az çok onla alakası yok diyor
Ne ile alakası varmiş topraklama olmazsa ekran kartın anakartin bozulur çünkü statik elektrikte oluşuyor o yüzden çalışan makinalarda mutlaka topraklama olmalı arada kapanmalar başlar sonrası malum arıza

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Tuğra
Akım korumalı üçlü priz hem olası Bi güç dalgalanması veya aşırı yüklemede psu na zarar vermez hem işini görür tavsiye ederim iş yerinde bunun daha profesyonel olanını kullanıyoruz gerçekten güzel iş görüyor
Akım korumalı prizler ise yaramıyor sadece satış stratejisinden ibaret eğer cihazınızı elektrikten korumak istiyorsanız tek çözüm usp.
Not: Çoğu kişi Akım korumasını yanındaki kapatıp açma tuşu sanıyor bahsettiğim şey o.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Tuğra
Ne ile alakası varmiş topraklama olmazsa ekran kartın anakartin bozulur çünkü statik elektrikte oluşuyor o yüzden çalışan makinalarda mutlaka topraklama olmalı arada kapanmalar başlar sonrası malum arıza
2 seneye yakındır sistemdeki sistemi topraksız kullanıyorum evde çoğu şeyde toprak yok elektrik çarpması hariç sorun yaşamadım.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Kadir
Akım korumalı prizler ise yaramıyor sadece satış stratejisinden ibaret eğer cihazınızı elektrikten korumak istiyorsanız tek çözüm usp.
Hayatında kaç defa akım korumalı priz kullandın ne işe yarıyor onu dahi bilmiyorsun bilmeden yorum yazmayin.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Tuğra

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Kadir
2 seneye yakındır sistemdeki sistemi topraksız kullanıyorum evde çoğu şeyde toprak yok elektrik çarpması hariç sorun yaşamadım.
Dostum hayatınız küçük bir olayla biter farkında mısınız bilmiyorum elinizin kalın yerleriyle dokunduğunuz da pek bişey olmaz ama ince bilek damarlarınızın olduğu yer denk gelirse ve o an anı voltaj gelirse haberlerde görürüz sizleri.

Top Bottom