PS3 emulatörü diyorsan var. İsmi de RPCS3Aklıma takıldı ve merak ettim PS3 ISO var mı varsa bunu alıp PC'ye kurabilir miyim?
yok ben direk dualboot olarak pcye kurmak istiyorumPS3 emulatörü diyorsan var. İsmi de RPCS3
Öyle bir şey yapılamıyor maalesef.yok ben direk dualboot olarak pcye kurmak istiyorum
Yok deve. Keşke olsa . Ama PSP PS1 Wii ISO falan var retroarch öyle dual Boot oluyor sanırım. Ps3 için emülatör şartyok ben direk dualboot olarak pcye kurmak istiyorum
peki emülatörden ps3 ün ana menüsüne girebilirmiyimYok deve. Keşke olsa . Ama PSP PS1 Wii ISO falan var retroarch öyle dual Boot oluyor sanırım. Ps3 için emülatör şart
emulatörü varAklıma takıldı ve merak ettim PS3 ISO var mı varsa bunu alıp PC'ye kurabilir miyim?
Bu emulatorden rahatça god of warin eski oyunlarını indirip oynayabilir miyiz? Eskiden bir emulator denemiştim kontrolleri çok kötüydü oynanmiyodu bunda nasıl oynanır mı?PS3 emulatörü diyorsan var. İsmi de RPCS3
Klavye ile denemedim ama iyi sistem istiyorBu emulatorden rahatça god of warin eski oyunlarını indirip oynayabilir miyiz? Eskiden bir emulator denemiştim kontrolleri çok kötüydü oynanmiyodu bunda nasıl oynanır mı?
Sistem açısından sorunum yok sistem gayet iyi gamepadle oynarım zaten oynarsam eğer sorun çıkmazsaKlavye ile denemedim ama iyi sistem istiyor
Sorun olmuyor. Sadece tuşları girmen gerekiyorSistem açısından sorunum yok sistem gayet iyi gamepadle oynarım zaten oynarsam eğer sorun çıkmazsa
Tamamdır reis eyw bu hafta çıkan oyunları bitirdikten sonra denerimSorun olmuyor. Sadece tuşları girmen gerekiyor