Neler Yeni

🔥İndirim PEA PROTEİN 299₺ (%10 İLE DAHA DA DÜŞÜK)

catsped

80+
Valla eniştem orada arge bölümünde çalışıyor beleş diye kullanıyor evdekiler :D yoksa zaten günlük düzenli beslenmeyle hem daha kaliteli hem de çok çok fazlasını alıyorsun. Genel olarak meyve sebze vesaire dengeli beslenen birisiyseniz gereksiz.
Protein oceanda var hızlı okuyunca ondan bahsediyorsunuz sandım. Normal ocean nı da babam kullanıyor eczaneden alıyor ama çok pahalı geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babamın eksikliği yoktu takviye olsun diye alıyordu o yüzden bariz bir etkisi olmuyor
eyvallah arkadaslar sagolun benim de kafamdaki düsünceler bu sekildeydi ama hiç oturupta kurcalamamistim simdi konusunca iyice oturmuş oldu

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Onur
Önemli değil dostum böyle şeylere bir nebze de olsa dikkat etmek lazım ekmek yemekten mal oğlu mal bir millet olduk ortalama iqmuz 89 , şempanzenin ıqsu 90 xd Çevremdekileri mümkün olduğunca tembihliyorum yakınlarımı. Böyle böyle kalkınacaz arkadaşlar inşallah :D

A_TURAN_A

80+ Bronze

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Emir
kyk da kaliyorum ve bulka girdim. Ogun yemeye ve protein tozu gainer gibi seylere para vermeden kilo almaya calisiyorum. Yeterli protein veya karb almakta zorlandigimda kullanabilir miyim bunu faydasini gorur muyum ?

Ekler

• Screenshot_20250325-194205_Chrome.jpg
    Screenshot_20250325-194205_Chrome.jpg
    536 KB · Hit: 22

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Emir
kyk da kaliyorum ve bulka girdim. Ogun yemeye ve protein tozu gainer gibi seylere para vermeden kilo almaya calisiyorum. Yeterli protein veya karb almakta zorlandigimda kullanabilir miyim bunu faydasini gorur muyum ?
carb için pirinç unu al

yaman..k

80+ Silver
Ucuz diye almayın aromalar gerçekten çok kötü tavsiye etmem bir süreden sonra gitmiyor.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
ömer
Senin attığın bezelye protein vegan diye geçer daha çok diyet yapanlar tüketiyorlar ama bu tip bitkisel proteinler pek tercih edilmiyor vücut geliştirme ve fitness yapanlar tarafından her ne kadar 80gr da olsa vücut geliştirmecilerin pek tükettiği bişey değil ama fiyat olarak iyi zaten şuan lansman indirimleri var diğer ürünlerde güzel
Vegan olup vücut geliştirme yarışmasına hazırlananlar var senin dediğin eski araştırmalara göreydi yenilerine göre pek farkı yok doğu antrenman ve dinlenme daha önemli

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed
Vegan hiçbir protein tozunu önermem. İsterse bedava versinler. Hayvansal protein ile aynı besleyicilik tutturulması için o kadar farklı bitkisel proteinin karıştırılması gerekiyor ki, bu firmaların o zahmete gireceğine ihtimal vermiyor. Girse bile ucuz fiyattan satmaz, satamaz çünkü vegan ürün üretmek şu an çok daha maliyetli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,501
Üyeler
170,871
Son üye
aecucar
Top Bottom