Saraybosna 1000 tl gidişVizemiz yok
Bakarım bende indirimli bilet hakkı var seneye gezmeyi düşünüyorumSaraybosna 1000 tl gidiş
Hocam, konuyla alakasız ama bu ikinci görseldeki hesap, “Hemen vize almanızı sağlıyoruz” diye reklam yapan kişi değil mi?İstanbul roma 1400
İstanbul venedik 1000
İstanbul milan 1400
Ben sevilla istanbul aldım 1500 TL'ye bedava fiyatına biletler var
ta kendisi hahahapadjs o yüzden karaladımHocam, konuyla alakasız ama bu ikinci görseldeki hesap, “Hemen vize almanızı sağlıyoruz” diye reklam yapan kişi değil mi?![]()
Orda yaşamaya başla aidkapdksşdıspdpsgeri nasıl dönecem
geçen sene 7k ya aldım gidiş dönüş en ucuz da 4.5k ya gördüm.Saraybosna 1000 tl gidiş
dostum hayalin çok iyi ama pegasusta geniş gövde yok max a321 neoDayı çok değil 1 sene sonra da yapar mısın böyle bir güzellik ekstra olarak İzmir LTBJ --> Warsaw WAW olsa mükemmel olur olmazsa da İstanbul LTFM den sonra Warsaw WAW geçse kafi ya şöyle maksimum 3-5k olsa birde uçak B77W olsa of hayallere daldım o 777'nin büyüklüğüne hayranım ya en son gece vakitlerinde üstümden geçmişti yaklaşık 2500 ft üzerinden felaket bir şeydi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz sormadan ben cevaplayayım evet uçaklara karşı fetişim var
evet benimkilere göre sizinki yine pahalı kalmış 1600 tl gidiş dönüş barçaya gittim geçen şubatta8 bin civarı idi bu tip biletler uçak altı bagaj ile göz atmakta fayda var.Denilen fiyatlara bulmak biraz zor.Ama yine de fiyatlar fena değil.Geçen sene Haziran ayında Basel gidiş Stuttgart dönüş'e 5500₺ civarına almıştım enflasyon karşısında fiyat şuan çok iyi.
İsteyene biletleri atabilirim pegasus yapıyor bazen böyle kampanyadostum hayalin çok iyi ama pegasusta geniş gövde yok max a321 neo
evet benimkilere göre sizinki yine pahalı kalmış 1600 tl gidiş dönüş barçaya gittim geçen şubatta
2600 tl gidiş dönüş milan biletim var
1600 tl gidiş dönüş bilbao biletim var bakalım zaman ne gösterecek
A doğru konu Pegasustu pardon Türk hava yollarına kaçtı aklım olsun a321neo da olur hem kokpitine daha hakimim onun acil durumda kullanabilirimdostum hayalin çok iyi ama pegasusta geniş gövde yok max a321 neo
evet benimkilere göre sizinki yine pahalı kalmış 1600 tl gidiş dönüş barçaya gittim geçen şubatta
2600 tl gidiş dönüş milan biletim var
1600 tl gidiş dönüş bilbao biletim var bakalım zaman ne gösterecek
İsteyene biletleri atabilirim pegasus yapıyor bazen böyle kampanya
erkeklere doğum belgesi ile her vasıtayı kullanabilme yeteneği ekleniyorA doğru konu Pegasustu pardon Türk hava yollarına kaçtı aklım olsun a321neo da olur hem kokpitine daha hakimim onun acil durumda kullanabilirim