🔥İndirim Pegasus 1000₺’den başlayan fiyatla yurtdışı bileti

arifdgc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
İstanbul roma 1400
İstanbul venedik 1000
İstanbul milan 1400
Ben sevilla istanbul aldım 1500 TL'ye bedava fiyatına biletler var

Ekler

• IMG_0438.webp
    IMG_0438.webp
    74.4 KB · Hit: 394
  • IMG_0439.webp
    IMG_0439.webp
    236.1 KB · Hit: 384
Dayı çok değil 1 sene sonra da yapar mısın böyle bir güzellik ekstra olarak İzmir LTBJ --> Warsaw WAW olsa mükemmel olur olmazsa da İstanbul LTFM den sonra Warsaw WAW geçse kafi ya şöyle maksimum 3-5k olsa birde uçak B77W olsa of hayallere daldım o 777'nin büyüklüğüne hayranım ya en son gece vakitlerinde üstümden geçmişti yaklaşık 2500 ft üzerinden felaket bir şeydi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz sormadan ben cevaplayayım evet uçaklara karşı fetişim var

8 bin civarı idi bu tip biletler uçak altı bagaj ile göz atmakta fayda var.Denilen fiyatlara bulmak biraz zor.Ama yine de fiyatlar fena değil.Geçen sene Haziran ayında Basel gidiş Stuttgart dönüş'e 5500₺ civarına almıştım enflasyon karşısında fiyat şuan çok iyi.

Ekler

• 1000114398.webp
    1000114398.webp
    98.7 KB · Hit: 104
İstanbul roma 1400
İstanbul venedik 1000
İstanbul milan 1400
Ben sevilla istanbul aldım 1500 TL'ye bedava fiyatına biletler var
Hocam, konuyla alakasız ama bu ikinci görseldeki hesap, “Hemen vize almanızı sağlıyoruz” diye reklam yapan kişi değil mi? 😁

Dayı çok değil 1 sene sonra da yapar mısın böyle bir güzellik ekstra olarak İzmir LTBJ --> Warsaw WAW olsa mükemmel olur olmazsa da İstanbul LTFM den sonra Warsaw WAW geçse kafi ya şöyle maksimum 3-5k olsa birde uçak B77W olsa of hayallere daldım o 777'nin büyüklüğüne hayranım ya en son gece vakitlerinde üstümden geçmişti yaklaşık 2500 ft üzerinden felaket bir şeydi ya

Siz sormadan ben cevaplayayım evet uçaklara karşı fetişim var
dostum hayalin çok iyi ama pegasusta geniş gövde yok max a321 neo

8 bin civarı idi bu tip biletler uçak altı bagaj ile göz atmakta fayda var.Denilen fiyatlara bulmak biraz zor.Ama yine de fiyatlar fena değil.Geçen sene Haziran ayında Basel gidiş Stuttgart dönüş'e 5500₺ civarına almıştım enflasyon karşısında fiyat şuan çok iyi.
evet benimkilere göre sizinki yine pahalı kalmış 1600 tl gidiş dönüş barçaya gittim geçen şubatta
2600 tl gidiş dönüş milan biletim var
1600 tl gidiş dönüş bilbao biletim var bakalım zaman ne gösterecek

evet benimkilere göre sizinki yine pahalı kalmış 1600 tl gidiş dönüş barçaya gittim geçen şubatta
İsteyene biletleri atabilirim pegasus yapıyor bazen böyle kampanya

İsteyene biletleri atabilirim pegasus yapıyor bazen böyle kampanya
A doğru konu Pegasustu pardon Türk hava yollarına kaçtı aklım olsun a321neo da olur hem kokpitine daha hakimim onun acil durumda kullanabilirim

A doğru konu Pegasustu pardon Türk hava yollarına kaçtı aklım olsun a321neo da olur hem kokpitine daha hakimim onun acil durumda kullanabilirim
erkeklere doğum belgesi ile her vasıtayı kullanabilme yeteneği ekleniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,804
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri