tamam amcama söyledim al diye yavaştan vericem kiloları kolayı azaltmaya çalışıyorum ama çok içesim geliyor sağol bu arada söz güzelmiş profildeki.aldırmaz yemeğin yanında yersen iştaah açar daha çok yedirir dolaylı olarak aldırır
tek başına içeceksen aldıırmaz
tamam amcama söyledim al diye yavaştan vericem kiloları kolayı azaltmaya çalışıyorum ama çok içesim geliyor sağol bu arada söz güzelmiş profildeki.
eyvallah sorun olursa yazarsıntamam amcama söyledim al diye yavaştan vericem kiloları kolayı azaltmaya çalışıyorum ama çok içesim geliyor sağol bu arada söz güzelmiş profildeki.
Limonata 0 kalorili bir koladan daha zararlı çok şeker içeriyor.Tatlı içecek canın çekiyorsa yavaştan limonataya dönmeye çalış, daha sağlıklı.
fotodaki sensen çok iyi o tarz bi vücut istiyorum xdeyvallah sorun olursa yazarsın
1 litre içicem kilo vermeye çalışıyorum inşallah olurHayır 0 kalori tatlandırıcılı içecekler sıkıntı çıkarmaz, ama abartmamaktada fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Limonata 0 kalorili bir koladan daha zararlı çok şeker içeriyor.
sıfır kalori olsa ne yazar tatlandırıcı vs var , sağlığına zararlı kardeşim içme böyle şeyler , bol su iççok kola içesim var 1 litre pepsi max 0 kalori yazıyor önceden içiyordum kilom 91 boy 174-175 arası 75-80 kilolara inmeye çalışıyorum aldırır mı kilo içesim var çok.
hocam canın çekince gidip burger ye tatlı ye , böyle kilo vermek olmaz , kilo verme işi başlı başına disiplin ve iradecanım çekiyor hacı ya elimde olsa içmem de baya istiyor insan