Boy Kilo Oranım İyi Midir?

Seninki biraz sıkıntı işte başkan aslında kilo/boy 2 ye göre ideal kitle endeksindesin ayrıca yaşına görede normalsin.Arkadaşlar fazla uzun sadece senin yaşına göre çok çok normal canını sıkma yani ama sana çinko b12 proteinler gibi mineralleri öneririm onlardan günde 1 tane içsen yeterli olacaktır.Kadiköyden al kendine günde 1 tablet tüket.Boyun rahatlıkla uzar :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seninkinide hesaplarsak başkan kilo/m2 ye göre ideal kitle endeksinde olacaksındır arkadaşlar gibi.Sağlıklısın yani rahatlıkla yemekleri gömebilirsin bunun yanındada kondisyonunu ihtimal etme :D.
Hocam bana biraz fazla geliyor, aynada kendimi hiç sevemiyorum.

Hocam bana biraz fazla geliyor, aynada kendimi hiç sevemiyorum.
Boyuna göre tam idealsin başkan ne eksiğin ne fazlalığın var takma fazla yani :D.Aynada sana öyle geliyordur aynanın çukur tümsek yada parabolik aynaya göre oranı fazlaysa seni olduğundan şişman yada zayıf gösterebilir o aynaya bağlı.Senin verdiğin verilere göre çok çok idealsin relax başkan yani.

Boyuna göre tam idealsin başkan ne eksiğin ne fazlalığın var takma fazla yani :D.Aynada sana öyle geliyordur aynanın çukur tümsek yada parabolik aynaya göre oranı fazlaysa seni olduğundan şişman yada zayıf gösterebilir o aynaya bağlı.Senin verdiğin verilere göre çok çok idealsin relax başkan yani.
Şöyle bir vücüt istiyorum hocam
images.jpeg

Fazla, sağlıklı beslenirsen bu sorunu çözersin en basit yöntem sağlıklı beslenmektir.

Hocam yağ oranınız fazladır. Spor yapın başka çözümü yok bunun.
Fazla sağlıklı beslenirsen bu sorunu çözersin en basit yöntem sağlıklı beslenmektir.
Herhalde hocam. Göbeğim sarkıyor ve iğrenç bir görünüm oluşuyor.
Aslında sadece gofret falan atıyorum günde 1 tane.
Yani çok fazla sağlıksız ürün tüketmiyorum.

Arkadaşlar iyi günler. Ya internette falan sitelere baktığımda iyi/ortalama diyorlar ancak görünüş olarak çok çirkin bir kilom var gibi hissediyorum.
Yaşım 13,
Boyum 175(77'de olabilir tam hatırlamıyorum ama kısa süre içinde ölçüldüğümde arası bir şeydi.)
Kilom 74-5
Yani yüksek ihtimal fazla.
Kilo vermem için hangi hareketleri yapmam gerekiyor?
Kalçam bir erkeğe göre çok çirkin. Çok büyük, bunun için squat uygun mu?
Boy kilo oranım sizce nasıldır? Kilo vermeme gerek var mıdır?
Şu aralar yemekten falan biraz kısıyorum.
Başka neler yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.
75 kg E girl 😅

benimki nasıl yaş 15,1.76boy 83kilo fazla biraz sanırım
Fazla dostum böyle devam edersen sonunda şişko birine dönüşürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhalde hocam. Göbeğim sarkıyor ve iğrenç bir görünüm oluşuyor.
Aslında sadece gofret falan atıyorum günde 1 tane.
Yani çok fazla sağlıksız ürün tüketmiyorum.
Yediğin yağlı yemekler, hazır yemekler, un ürünleri, kola gibi içeceklerde var dostum, sadece abur cubur yiyerek kilo alınmaz zaten.

Geri