pepsi max kilo aldırır mı

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
çok kola içesim var 1 litre pepsi max 0 kalori yazıyor önceden içiyordum kilom 91 boy 174-175 arası 75-80 kilolara inmeye çalışıyorum aldırır mı kilo içesim var çok.

aldırmaz yemeğin yanında yersen iştaah açar daha çok yedirir dolaylı olarak aldırır
tek başına içeceksen aldıırmaz

aldırmaz yemeğin yanında yersen iştaah açar daha çok yedirir dolaylı olarak aldırır
tek başına içeceksen aldıırmaz
tamam amcama söyledim al diye yavaştan vericem kiloları kolayı azaltmaya çalışıyorum ama çok içesim geliyor sağol bu arada söz güzelmiş profildeki.

tamam amcama söyledim al diye yavaştan vericem kiloları kolayı azaltmaya çalışıyorum ama çok içesim geliyor sağol bu arada söz güzelmiş profildeki.

Tatlı içecek canın çekiyorsa yavaştan limonataya dönmeye çalış, daha sağlıklı.

eyvallah sorun olursa yazarsın

Hayır 0 kalori tatlandırıcılı içecekler sıkıntı çıkarmaz, ama abartmamaktada fayda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tatlı içecek canın çekiyorsa yavaştan limonataya dönmeye çalış, daha sağlıklı.
Limonata 0 kalorili bir koladan daha zararlı çok şeker içeriyor.

eyvallah sorun olursa yazarsın
fotodaki sensen çok iyi o tarz bi vücut istiyorum xd

Hayır 0 kalori tatlandırıcılı içecekler sıkıntı çıkarmaz, ama abartmamaktada fayda var.

Limonata 0 kalorili bir koladan daha zararlı çok şeker içeriyor.
1 litre içicem kilo vermeye çalışıyorum inşallah olur

çok kola içesim var 1 litre pepsi max 0 kalori yazıyor önceden içiyordum kilom 91 boy 174-175 arası 75-80 kilolara inmeye çalışıyorum aldırır mı kilo içesim var çok.
sıfır kalori olsa ne yazar tatlandırıcı vs var , sağlığına zararlı kardeşim içme böyle şeyler , bol su iç

0 şeker deseler de içerisinde tatlandırıcı var. Ama yemek yerken zorluk yaşıyorsan aşırıya kaçmadan tüketebilirsin . Hocalar genellikle çok sıcak yaklaşmasalar da kendinize eziyet etmeyin yarışmacı değilsiniz sonuçta.

sıfır kalori olsa ne yazar tatlandırıcı vs var , sağlığına zararlı kardeşim içme böyle şeyler , bol su iç
canım çekiyor hacı ya elimde olsa içmem de baya istiyor insan

hayır kilo aldırmaz ama fazla tüketimi vücutta su tutturur. içinde ki tatlandırıcılarda uzun vadede zararlı.

canım çekiyor hacı ya elimde olsa içmem de baya istiyor insan
hocam canın çekince gidip burger ye tatlı ye , böyle kilo vermek olmaz , kilo verme işi başlı başına disiplin ve irade

hiç bi şey olmaz aksine sürekli çişe çıkarır ödem atarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri