AS A SKORZ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
devamı nokta
devamı nokta
Biri kırıyor diğerleri ondan alıyor zaten. Gerçi kendileri sonradan zararlı yazılım ekleyebilir.Bu indirdiğiniz yerin inisiyatifi. Korsan oyun virüssüz diyemeyiz.
500 tl oyun bir elin parmağını geçmezHer korsan oyunda virüs vardır algısı ne zaman biter ? Forumun %90'ı korsan kullanıyordur zaten kimse yalan söylemesin, tek bir oyun 500 lira.
sanki link atıcaksın ammma abarttın kurallardada böyle bişi yok türksen alışıcaksın korsanaKorsana Destek YOK !!!
senin pp çağlar söyüncü karşısında haalandı andırdı banaBu indirdiğiniz yerin inisiyatifi. Korsan oyun virüssüz diyemeyiz.
Doğrudur hocam, geçen -5 liraya Cyberpunk 2077 aldım (!)500 TL oyun bir elin parmağını geçmez
Konsol değil bu. En baba oyunlar bile 300TL. Biraz kolpa atıyorsunuz, normalde %90 diyince böyle bir puahaha denirdi ama...Her korsan oyunda virüs vardır algısı ne zaman biter ? Forumun %90'ı korsan kullanıyordur zaten kimse yalan söylemesin, tek bir oyun 500 lira.
Ver abime ordan fifa 21 ultimate editionAl bütün orjinal oyunlar senin olsun.
Cyberpunk 200TL idi gecen, normal fiyatı da 250TL. İddia ettiğiniz fiyatın yarısı?Doğrudur hocam, geçen -5 liraya Cyberpunk 2077 aldım (!)
dostum vergimiz burundan çekildiği için haklısın500 TL oyun bir elin parmağını geçmez
Seri orijinal oyun getir abime.Korsana Destek YOK !!!
Konsol değil bu PC? 300TL en baba oyunlar bile, tabi 1 2 oyun dışında.dostum vergimiz burundan çekildiği için haklısın