Tamamdır A2 ve B2 olarak takılı kalsın. Bir öyle kullanın mavi ekran verecek mi diye? RAM'leriniz 800 MHz ama anakart 533 MHz üstü kullanmana izin vermiyor. CPU-Z'nin ekran görüntüsünü atarsan sevinirim.Evet diğer türlü pc çalışıyor gibi ama görüntü yok klavye mouse ışığı yok
Geçenlerde de ram mhz lerini hep 300 lerde kullanıyormuşum cpuz de gördüm daha sonra biosdan arttırdım 446 ya kadar falan ama görev yöneticisinde cmd de gözükmüyordu bende 400 e geri çektim 446 mhz üstü pc açılmıyordu windowsun mor ekranı veriyor çözünürlük düşürüp.Tamamdır A2 ve B2 olarak takılı kalsın. Bir öyle kullanın mavi ekran verecek mi diye? RAM'leriniz 800 MHz ama anakart 533 MHz üstü kullanmana izin vermiyor. CPU-Z'nin ekran görüntüsünü atarsan sevinirim.
Sorun ramlerde mi bu arada ? Elimde 1 tane 1 gb ram var. Bi tane 2 gb rami çıkarıp 1 gb ram takabilirim ama 400 mb ram kaybım olur.Geçenlerde de ram mhz lerini hep 300 lerde kullanıyormuşum cpuz de gördüm daha sonra biosdan arttırdım 446 ya kadar falan ama görev yöneticisinde cmd de gözükmüyordu bende 400 e geri çektim 446 mhz üstü pc açılmıyordu windowsun mor ekranı veriyor çözünürlük düşürüp.
Yardım - Ram mhz hakkında yardım eder misiniz ?
Ram mhzlerini 400 yaptığımda heryerde 400 olarak gözüküyor ama 446-447 yaptığımda cmd de ve görev yönetisinde gözükmüyor sizce neden olabilir bu ?forum.donanimarsivi.com
RAM'leri şimdilik değiştirme böyle kalsınlar bir süre, mavi ekran verene kadar, vermezse sorun çözülmüştür. CPU-Z değerinin yarısını veriyordu. RAM'lerin 800 MHz aktif şuanda.Geçenlerde de ram mhz lerini hep 300 lerde kullanıyormuşum cpuz de gördüm daha sonra biosdan arttırdım 446 ya kadar falan ama görev yöneticisinde cmd de gözükmüyordu bende 400 e geri çektim 446 mhz üstü pc açılmıyordu windowsun mor ekranı veriyor çözünürlük düşürüp.
Yardım - Ram mhz hakkında yardım eder misiniz ?
Ram mhzlerini 400 yaptığımda heryerde 400 olarak gözüküyor ama 446-447 yaptığımda cmd de ve görev yönetisinde gözükmüyor sizce neden olabilir bu ?forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun ramlerde mi bu arada ? Elimde 1 tane 1 gb ram var bi tane 2 gb rami çıkarıp 1 gb ram takabilirim ama 400 mb ram kaybım olur.
Biosdan 446-447 mhz yapabildim o nasıl oluyor linkteki konu da ss var. Pc açılıyordu ama bug falan mı ?RAM'leri şimdilik değiştirme böyle kalsınlar bir süre, mavi ekran verene kadar, vermezse sorun çözülmüştür. CPU-Z değerinin yarısını veriyordu. RAM'lerin 800 MHz aktif şuanda.
Sizin sistem eski tam hatırlamıyorum o ayarları. Siz overclock yapmışsınız sanırım. Bence kurcalamayın o ayarları belleği yakarsınız.Biosdan 446-447 mhz yapabildim o nasıl oluyor linkteki konu da ss var. Pc açılıyordu ama bug falan mı ?
Galiba evet overclock yapmış olabilirim şu ilk fotodaki yerden girdim. İkinci fotodaki 266 yazan yeri 266 da bırakınca 446 mhz 240 yapınca 400 mhz alıyorum pc açınca cpuz de. Hiç gimemiştim buraya önceden autodaydı ve 333mhz falan gösteriyordu cpuz de.Sizin sistem eski tam hatırlamıyorum o ayarları. Siz overclock yapmışsınız sanırım. Bence kurcalamayın o ayarları belleği yakarsınız.
240'a 400 MHz kalabilir hocam.Galiba evet overclock yapmış olabilirim şu ilk fotodaki yerden girdim. İkinci fotodaki 266 yazan yeri 266 da bırakınca 446 mhz 240 yapınca 400 mhz alıyorum pc açınca cpuz de. Hiç gimemiştim buraya önceden autodaydı ve 333mhz falan gösteriyordu cpuz de.
Ben RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşündüm eğer gene verirse mavi ekran Minidump dosyası gene at bir tekrardan kontrol edeyim.Şuan öyle. Sorun kesin olarak ramlerden mi hdd kaynaklı falan olmak ihitmali var mı ?
Peki teşekkür ederim yardımın için iyi akşamlar.Ben RAM'lerden kaynaklı olduğunu düşündüm eğer gene verirse mavi ekran Minidump dosyası gene at bir tekrardan kontrol edeyim.
Yakın zamanda yaptığım işlemlerde raft indirdim pc kaldırmıyor tam ama düşük çözünürlükte oynuyorum bide gpedit.msc açılmıyordu bu sitedeki https://www.sordum.net/43967/gpedit-msc-windows-tarafindan-bulunamiyor/ linkten gpedit rar dosyasını indirdim aşağılarda download kısmı var o. 2-3 gün olmuştur bu yaptıklarım.@Emmree hocam rahatsız ediyorsam kusura bakmayın ama son mesaj yazdığımdan itibaren mavi ekran almıyordum az önce almaya başladım yine lol oynarken atikmdag.sys hatası aldım daha kendini tekrar başlattı pc ve bad pool header hatası aldım daha sonrada attığım fotodaki hata. Şuanda da sürekli her pc açılışında veya arasından az bi zaman geçtiğinde bad pool header hatası alıyorum.
https://drive.google.com/file/d/1Tw0Bp1uFA8uC1PfkrFcL1icMbJCcO2yn/view?usp=sharing@Emmree hocam rahatsız ediyorsam kusura bakmayın ama son mesaj yazdığımdan itibaren mavi ekran almıyordum az önce almaya başladım yine lol oynarken atikmdag.sys hatası aldım daha kendini tekrar başlattı pc ve bad pool header hatası aldım daha sonrada attığım fotodaki hata. Şuanda da sürekli her pc açılışında veya arasından az bi zaman geçtiğinde bad pool header hatası alıyorum.
Yakın zamanda yaptğım işlemlerde raft indirdim pc kaldırmıyor tam ama düşük çözünürlükte oynuyorum bide gpedit.msc açılmıyordu bu sitedeki linkten gpedit rar dosyasını indirdim. 2-3 gün olmuştur bu yaptıklarım.
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-5000-series/ati-radeon-hd-5670 Crimson Edition 16.2.1 Beta sürümünü indirin.@Emmree hocam rahatsız ediyorsam kusura bakmayın ama son mesaj yazdığımdan itibaren mavi ekran almıyordum az önce almaya başladım yine lol oynarken atikmdag.sys hatası aldım daha kendini tekrar başlattı pc ve bad pool header hatası aldım daha sonrada attığım fotodaki hata. Şuanda da sürekli her pc açılışında veya arasından az bi zaman geçtiğinde bad pool header hatası alıyorum.
Yakın zamanda yaptığım işlemlerde raft indirdim pc kaldırmıyor tam ama düşük çözünürlükte oynuyorum bide gpedit.msc açılmıyordu bu sitedeki https://www.sordum.net/43967/gpedit-msc-windows-tarafindan-bulunamiyor/ linkten gpedit rar dosyasını indirdim aşağılarda download kısmı var o. 2-3 gün olmuştur bu yaptıklarım.
https://drive.google.com/file/d/1Tw0Bp1uFA8uC1PfkrFcL1icMbJCcO2yn/view?usp=sharing
mini dump dosyasını da attım hocam az önce dump dosyası bile atamıordum pc direkt kapanıyordu müsait zamanınızda yardım ederseniz sevinirim.