Uğur
80+ Bronze
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 1,997
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 715
- İsim
- Uğur Duran
- ugurdurann_
- Steam
- zehnX
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #27
Tamamdır denicem dediğiniz fakat tarayıcı olarak edge kullanıyorum ve sürekli out of memory veya STATUS_ACCESS_VIOLATION hatası veriyor tarayıcı da daha sonra da mavi ekran verip bad pool header hatasını veriyor şuan hep. Ramlerde de sıkıntı var herhalde. Bu attığım linkteki dosya etkilemiş olabilirmi gpedit olan ? Etkilemiş ise format atıcam hehalde.1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-5000-series/ati-radeon-hd-5670 Crimson Edition 16.2.1 Beta sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz Crimson Edition 16.2.1 Beta sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Bu yazdığımı bir deneyin hocam ekran kartı sürücü hatası gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree dediğinizi yaptım şuanlık sıkıntı yok diyebilirim ama tam da bilemiyorum edge de iken sayfa hata verip duruyor. Bad pool header vericek diyede oyun falanda açamıyorum. Kesin çözüm olması için format atsam mı ki ?
Son düzenleme: