Neler Yeni

Mavi Ekran Pfn list corrupt mavi ekran hatası alıyorum

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-5000-series/ati-radeon-hd-5670 Crimson Edition 16.2.1 Beta sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz Crimson Edition 16.2.1 Beta sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Bu yazdığımı bir deneyin hocam ekran kartı sürücü hatası gördüm.
Tamamdır denicem dediğiniz fakat tarayıcı olarak edge kullanıyorum ve sürekli out of memory veya STATUS_ACCESS_VIOLATION hatası veriyor tarayıcı da daha sonra da mavi ekran verip bad pool header hatasını veriyor şuan hep. Ramlerde de sıkıntı var herhalde. Bu attığım linkteki dosya etkilemiş olabilirmi gpedit olan ? Etkilemiş ise format atıcam hehalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emmree dediğinizi yaptım şuanlık sıkıntı yok diyebilirim ama tam da bilemiyorum edge de iken sayfa hata verip duruyor. Bad pool header vericek diyede oyun falanda açamıyorum. Kesin çözüm olması için format atsam mı ki ?

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Tamamdır denicem dediğiniz fakat tarayıcı olarak edge kullanıyorum ve sürekli out of memory veya STATUS_ACCESS_VIOLATION hatası veriyor tarayıcı da daha sonra da mavi ekran verip bad pool header hatasını veriyor şuan hep. Ramlerde de sıkıntı var herhalde. Bu attığım linkteki dosya etkilemiş olabilirmi gpedit olan ? Etkilemiş ise format atıcam hehalde.

@Emmree dediğinizi yaptım şuanlık sıkıntı yok diyebilirim ama tam da bilemiyorum edge de iken sayfa hata verip duruyor. Bad pool header vericek diyede oyun falanda açamıyorum. Kesin çözüm olması için format atsam mı ki ?
Bir deneyip görelim hocam gene hata verirse atarsın formatı. Bu arada Edge de sayfa çöküyor mu?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Şimdi de memory management hatası aldım 1 gün en fazla farklı mavi hata alan insan olarak rekor kırmış olabilirim.

Bir deneyip görelim hocam gene hata verirse atarsın formatı. Bu arada Edge de sayfa çöküyor mu?
Edgede sayfa çöküyor out of memory ve status falan diye 2 farklı hata veriyor. Şimdi de pc memory management hatası verdi.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Şimdi de memory management hatası aldım 1 gün en fazla farklı mavi hata alan insan olarak rekor kırmış olabilirim.

Edgede sayfa çöküyor ve out of memory status falan diye 2 farklı hata veriyor. Şimdi de pc memory management hatası verdi.
İnternet tarayıcılarında sayfa çöküp ardından mavi ekran veriyorsa RAM'lerden olma ihtimali çok yüksek. RAM'lerden bir tanesini çıkarıp denesene.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
İnternet tarayıcılarında sayfa çöküp ardından mavi ekran veriyorsa RAM'lerden olma ihtimali çok yüksek. RAM'lerden bir tanesini çıkarıp denesene.
Evet şuan 1 tane rami söküp tek ram yani 2 gb ile çalışıyor pc ve şuana kadar sayfa çöküp hata verirdi twitch olsun youtube olsun ama açabiliyorum. Diğer rami de deniyim mi aynı şekilde ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Evet şuan 1 tane rami söküp tek ram yani 2 gb ile çalışıyor pc ve şuana kadar sayfa çöküp hata verirdi twitch olsun youtube olsun ama açabiliyorum. Diğer rami de deniyim mi aynı şekilde ?
Aynen hocam onu da dene bakalım.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Aynen hocam onu da dene bakalım.
Aynen hocam ilk söktüğüm ramden kesin hem a2 yuvasına daha sonra da b2 yuvasına tskıtım ikisinde de edge açmadan mavi ekran verdi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Aynen hocam ilk söktüğüm ramden kesin hem a2 yuvasına daha sonra da b2 yuvasına tskıtım ikisinde de edge açmadan mavi ekran verdi
O RAM'in pinlerini silgi ile silebilir misin acaba? Onları bir sil, bir de öyle dene. Eğer gene olursa at gitsin RAM'i.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
O RAM'in pinlerini silgi ile silebilir misin acaba? Onları bir sil, bir de öyle dene. Eğer gene olursa at gitsin RAM'i.
Yok hocam silgi ile sildim ama hata veriyor yine. Bitane de 1 gb ram var ama onu takınca da pc hiç açılmıyor. Şuan sadece 2gb tek ram takılı. Çözüm ya yeni ram almak yada yeni pc almak. Zaten yeni pc alıcaktım ama bunla idare ediyordum hayırlısı bakalım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Yok hocam silgi ile sildim ama hata veriyor yine. Bitane de 1 gb ram var ama onu takınca da pc hiç açılmıyor. Şuan sadece 2gb tek ram takılı. Çözüm ya yeni ram almak yada yeni pc almak. Zaten yeni pc alıcaktım ama bunla idare ediyordum hayırlısı bakalım.
Bence bu bilgisayara daha yatırım yapılmaz. Satıp üstüne koyup güzel bir şey al hocam.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bence bu bilgisayara daha yatırım yapılmaz. Satıp üstüne koyup güzel bir şey al hocam.
Yani bence de satıcam zaten kenarda da biraz para var kaça sata bilirim sizce bu sistemi ? Bilginiz var mı ? Bide 1gb rami taktım bi kaç kere denedikten sonra açıldı pc ve raftı da açtı 3gb ram ile.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Yani bence de satıcam zaten kenarda da biraz para var kaça sata bilirim sizce bu sistemi ? Bilginiz var mı ? Bide 1gb rami taktım bi kaç kere denedikten sonra açıldı pc ve raftı da açtı 3gb ram ile.
Monitörlerle beraber 1500 TL'den fazla edeceğini düşünmüyorum.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Monitörlerle beraber 1500 TL'den fazla edeceğini düşünmüyorum.
Monitörüm asus VP228QG ve satmayı düşmüyorum monitörü zamanında 800 e almıştım. Pc de 1000 e falan ve ya daha yakın fiyata satarsam iyi diye düşünüyorum 700-800 gibi en kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,533
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom