🔥İndirim Philips G403 Rainbow Mouse - 49 TL

hocam sensörü şöyle böyle diyenler genelde böyle çarşıdan 25tlye gaming diye ışıklı mouse alanlar oluyor ondan sonra pwm3350ye kötü diyorlar
Neyse ben ROG mouse almaya devam edeceğim. İçinden ROG sticker çıkıyor güzel oluyor yapıştırıyorum.

Almak için 3 sebep:

At kenara yedekte dursun ,60TL kargosu ile çok para değil.
Ver çoluğa çocuğa sevindir .
Çok işin yoksa bilgisayarla ama mouse alacaksan cart curt markaya verme bunu al gitsin

Benimde değiştiresim geldi ama kullandığım mouse 2 sene oldu hala bozulmadı 2 ay idare etsin diye aldım mouse taş gibi çıktı.
Post automatically merged:

Bence gayet iyi bir mouse bu mouse ile karşılaştırılmaz.Fiziki bir arızası yoksa daha kullanılır bence.
Hatta yazılım desteği bile varmış. 50milyon tıklama ömrü falan mouseunuz gayet iyi.

Hatta yazılım desteği bile varmış.
Evet, Armoury Crate üzerinden kontrol edebiliyorum ama iki haftada bir ya mouse'a ya da Armoury Crate Web Service'a güncelleme geliyor ve güncellemeyi yapmadan o panele erişilmiyor. Aşırı can sıkıcı bir durum.

Sensörler hakkında bilgim yokta pek philips de ne sensör var bide daha mı kötü
Onunla ilgili tam net bilgi yok ama düşüncem Philips'de de Avago 3050 sensör bulunduğu yönünde.
Genelde giriş seviyeli düşük bütçeli mouse'lar da kullanılan bir sensör.

Onunla ilgili tam net bilgi yok ama düşüncem Philips'de de Avago 3050 sensör bulunduğu yönünde.
Genelde giriş seviyeli düşük bütçeli mouse'lar da kullanılan bir sensör.
zaten 10 tl ek kargo varmış alamıyormuşum teşekkürler yinede bilgi için

zaten 10 TL ek kargo varmış alamıyormuşum teşekkürler yinede bilgi için
itopya'da indirimler sürekli uzatılıyor.
Sen 10-20 TL bulmaya çalış.
Bakarsın yenilenir.

Alıcaktım sonra sağ üstte 60 saniye yazısını gördüm...
Bakarsın yenilenir.
Ki dediğim gibi de oldu.
24 saat daha satışta.
Screenshot_187.png

Bakarsın yenilenir.
10-20 tl bulurum sıkıntı değilde kartta yoktu 49 tl yazınca bende de 50 tl var diyip direkt alayım dedim ama kargoyu unutmuşum öyle bi anlık heveslendim, daha sonra da alacağımı sanmıyorum şuan ki mouse sadece yanı kırıktı onuda yapıştırmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,750
Üyeler
190,965
Son üye
yunuss_o6
Geri