🔥İndirim Philips LatteGo EP5543/80 Tam otomatik Espresso Makinesi 19.599TL

Hocam sütlü kahve ve yumuşak içim için ne önerirsin?
Latte için istiyorum makineyi en çok.
Başka kahve yapmam.
Sepette şu var benimde;

amazon.com.tr/gp/product/B003WVNGAA/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
O zaman bence sen de ilk bu kahveyi dene hocam çünkü ciddi anlamda en çok gördüğüm kahve önerilerinden biri bu. Ekstra bir şey göremedim ama yumuşak içimi. Belki de çok çeşit denemediğim için ve çok da bilgim yok farklı tatlar hakkında.

https://www.amazon.com.tr/Julius-Me...049470ae2ddfa7b452&qid=1762000012&sr=8-5&th=1

Hocam sütlü kahve ve yumuşak içim için ne önerirsin?
Latte için istiyorum makineyi en çok.
Başka kahve yapmam.
Sepette şu var benimde;

amazon.com.tr/gp/product/B003WVNGAA/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
ben en son moliendo kaave markalarını denemiştim en sonda jacops almıştım damak zevkine göre değişir 250 gr paketlerden alarak sevdiğin tada bakabilirsin
evet philipsin kendi sitesinden ürünün seriisine bakarak kontrol edip alabilirsin yağıda trendyolda el kremi gibi kaplarda satıyorlar daha fazla onlardanda alabilirsin
Bu arkadaşın philips'den farkı ne?
yürütme maaliyetleri delongini daha fazla yani bakımı vs deloghinin bazı modelleri philipsle karşılaştırınca philips öne çıkıyor ekranı ile vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 3-5 marka denedim yok şöyle tat geliyo yok bu yıkanmış yok bu yıkanmamış ben o zaman hangi bilindik marka ucuzsa ondan alıyorum tat farkını hissetmiyorum çok az fark oluyor genelde yoğunluk(acılık) pakette ortasını alıyorum makinedede hazne kısmında ayarlamak için yuvarlak yerdede 12 den 6 orta ayarda

En önemlisi süt kreması (LatteCrema) özelliği sanırsam. Süt kremasında otomatiklerde en başarılı marka Delonghi diyorlar. Çıkan bardakları da biraz karşılaştırmıştım, gerçekten süt köpüğü vs. çok başarılı. Sütlü içecek sevenlere ideal yapıyor.

Onun dışında AI dan karşılaştırma şöyle:
Alıntıyı görüntüle

Soğuk kahve zaten ikisinde de yok aslında, kendin buz ekleyerek falan yapıyorsun. Delonghi'nin bu modelde 2 kahve haznesi var değişebildiğin. 19 bar basıncı varmış bir de.
Öğütücü aslında önemli bir kriter.
Philips öğütücüsü beğeniliyor.

En önemlisi süt kreması (LatteCrema) özelliği sanırsam. Süt kremasında otomatiklerde en başarılı marka Delonghi diyorlar. Çıkan bardakları da biraz karşılaştırmıştım, gerçekten süt köpüğü vs. çok başarılı. Sütlü içecek sevenlere ideal yapıyor.

Onun dışında AI dan karşılaştırma şöyle:
Alıntıyı görüntüle

Soğuk kahve zaten ikisinde de yok aslında, kendin buz ekleyerek falan yapıyorsun. Delonghi'nin bu modelde 2 kahve haznesi var değişebildiğin. 19 bar basıncı varmış bir de.
Bu nasıl acaba?

Doğrudur hocam ama bu barista seviye bazı makinelerde bile çelik kullanılıyor ve onlarda bile kahve performansı gayet yeterli ve iyi diyorlar. Benim izlediğim videolarda gurmesi değilseniz farkı anlamazsınız diyorlar ama bizzat denemedim açıkçası.

burada farkı anlatıyor delongi ile philips arasında güncel modeller değil ama çok fark olmuyor sadece markaların özellikleri açısından

Bu nasıl acaba?

Magnifica modellerinde Plus en iyisi, sonra Evo Next geliyor ama Evo ile birbirine yakın sadece bu stanley'e kahve koyanlar için daha yükseğe çıkıyor kahveyi döken aparat.

Evo ile Evo Next en temiz model o fiyat barında.

Magnifica'da PLUS >Evo Next(To Go) > Evo Next > Evo > Start vardı bir de galiba bu son modelden emin değilim.

Biraz bakındım yanlış hatırlamışım güncelledim.

Model numaralarına göre Philips'e denk/yakın ama sütte daha başarılı diyebileceğim iki model var bu fiyat aralığında.

Son düzenleme:
Magnifica modellerinde Plus en iyisi, sonra Evo Next geliyor ama Evo ile birbirine yakın sadece bu stanley'e kahve koyanlar için daha yükseğe çıkıyor kahveyi döken aparat.

Evo ile Evo Next en temiz model o fiyat barında.

Magnifica'da PLUS >Evo Next(To Go) > Evo Next > Evo > Start vardı bir de galiba bu son modelden emin değilim.

Biraz bakındım yanlış hatırlamışım güncelledim.

Model numaralarına göre Philips'e denk/yakın ama sütte daha başarılı diyebileceğim iki model var bu fiyat aralığında.

Ya şimdi piyasası da bir kriter benim için.
Philips Apple gibi. İkinci elleri bile 17-18. Şimdi alıp çok da zarar etmek de istemiyorum.

Ya şimdi piyasası da bir kriter benim için.
Philips Apple gibi. İkinci elleri bile 17-18. Şimdi alıp çok da zarar etmek de istemiyorum.
O şekilde kesinlikle Philips tercih et. Yeteri kadar şeyi sunuyor zaten her türlü ikisi de memnun eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,884
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri