Philips Mi? AOC Mi ?

Hangisi Daha İyi

• Oy kullanan toplam üye
    15

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
renk doygunluğu, panel vb. olarak soruyorum. 1ms falan onlar hariç.
dediğim gibi aoc un giriş seviyesi monitöründense philps in üst seviye monitörünü tercih ederim yani sen monitörleri atsana direk

ASUS bence burada aoc

dediğim gibi aoc un giriş seviyesi monitöründense philps in üst seviye monitörünü tercih ederim yani sen monitörleri atsana direk
monitör almak gibi bir düşüncem yok ama eski tv'leri satıp yerine ikinci bir monitör güzel olur dedim. şu anda philips v8242bilmemne kullanıyorum. 4ms 75hz. zaten aşırı oyunla ilgili olmadığım için 1ms birşeye gerek yoktu. işin kötü tarafı hazır sistemle birlikte 800tlye alacağım asus monitör 1100tl olmuştu ben de 900'e bunu aldım. videoları izlerken abdullah abinin sakalı gri değil siyah çıkıyor artık 👌

Monitör Markası Olarak Her konuda hangisi daha iyidir ?
Her konuda iyi diye bir şey yok.
Model belirtmen lazım.
Bu da AOC.
Bu da AOC.

Her konuda iyi diye bir şey yok.
Model belirtmen lazım.
Bu da AOC.
Bu da AOC.
mesela hem renk doygunluğu, hem de performans olarak max 1200tl bir monitör öner desem ne yapabilirsin ?

mesela hem renk doygunluğu, hem de performans olarak max 1200tl bir monitör öner desem ne yapabilirsin ?
Az daha koyup bunu al diye bir öneri yaparım.

Az daha koyup bunu al diye bir öneri yaparım.
oha lan çok güzelmiş. peki şu anda philips v8 242 bilmemne öyle bir monitörüm var. 4ms 75hz ve freesync. dp,hdmi,vga var. 23.8' kendinden hoparlörlü ama açık konuşayım hoparlör kötü. ben ikinci bir monitör olarak ne alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne vereyim abime
ne vereceksin bana

oha lan çok güzelmiş. peki şu anda philips v8 242 bilmemne öyle bir monitörüm var. 4ms 75hz ve freesync. dp,hdmi,vga var. 23.8' kendinden hoparlörlü ama açık konuşayım hoparlör kötü. ben ikinci bir monitör olarak ne alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne vereyim abime
ne vereceksin bana
Sana kalmış, 144 Hz istiyorsan attığım monitöre bakabilirsin.
Yok fazla bütçe zorlamayayım, 2. monitör olarak 75 Hz de bana yeter diyorsan bunu öneririm.

Sana kalmış, 144 Hz istiyorsan attığım monitöre bakabilirsin.
Yok fazla bütçe zorlamayayım, 2. monitör olarak 75 Hz de bana yeter diyorsan bunu öneririm.
aga senin yaşın kaçtı meraktan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,310
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri