AOC en iyisidir.Monitör Markası Olarak Her konuda hangisi daha iyidir ?
Markaya göre değil özelliklerine göre tercih yapmanı öneririmMonitör Markası Olarak Her konuda hangisi daha iyidir ?
dediğim gibi aoc un giriş seviyesi monitöründense philps in üst seviye monitörünü tercih ederim yani sen monitörleri atsana direkrenk doygunluğu, panel vb. olarak soruyorum. 1ms falan onlar hariç.
monitör almak gibi bir düşüncem yok ama eski tv'leri satıp yerine ikinci bir monitör güzel olur dedim. şu anda philips v8242bilmemne kullanıyorum. 4ms 75hz. zaten aşırı oyunla ilgili olmadığım için 1ms birşeye gerek yoktu. işin kötü tarafı hazır sistemle birlikte 800tlye alacağım asus monitör 1100tl olmuştu ben de 900'e bunu aldım. videoları izlerken abdullah abinin sakalı gri değil siyah çıkıyor artıkdediğim gibi aoc un giriş seviyesi monitöründense philps in üst seviye monitörünü tercih ederim yani sen monitörleri atsana direk
Her konuda iyi diye bir şey yok.Monitör Markası Olarak Her konuda hangisi daha iyidir ?
mesela hem renk doygunluğu, hem de performans olarak max 1200tl bir monitör öner desem ne yapabilirsin ?Her konuda iyi diye bir şey yok.
Model belirtmen lazım.
Bu da AOC.
Bu da AOC.AOC Agon AG273QCG 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync QHD Fiyatı
AOC Agon AG273QCG 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!rb.gy
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlırb.gy
Az daha koyup bunu al diye bir öneri yaparım.mesela hem renk doygunluğu, hem de performans olarak max 1200tl bir monitör öner desem ne yapabilirsin ?
oha lan çok güzelmiş. peki şu anda philips v8 242 bilmemne öyle bir monitörüm var. 4ms 75hz ve freesync. dp,hdmi,vga var. 23.8' kendinden hoparlörlü ama açık konuşayım hoparlör kötü. ben ikinci bir monitör olarak ne alabilirim.Az daha koyup bunu al diye bir öneri yaparım.
![]()
HP X24c 23.6″ 144Hz 4ms (HDMI+DP) Full HD Curved FreeSYNC Oyuncu Monitör (9FM22AA)
Etkileyici FHD deneyimi1 sunan 1500R kavisli monitör ile yeni dünyalara kaç. 144 Hz yenileme hızı görüntüleri diğer monitörlerden 2 kat daha hızlı oynatarak bulanıklığı azaltır. Artık AMD FreeSync™…www.gaming.gen.tr
Sana kalmış, 144 Hz istiyorsan attığım monitöre bakabilirsin.oha lan çok güzelmiş. peki şu anda philips v8 242 bilmemne öyle bir monitörüm var. 4ms 75hz ve freesync. dp,hdmi,vga var. 23.8' kendinden hoparlörlü ama açık konuşayım hoparlör kötü. ben ikinci bir monitör olarak ne alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne vereyim abime
ne vereceksin bana
aga senin yaşın kaçtı meraktanSana kalmış, 144 Hz istiyorsan attığım monitöre bakabilirsin.
Yok fazla bütçe zorlamayayım, 2. monitör olarak 75 Hz de bana yeter diyorsan bunu öneririm.
![]()
Acer KA242Ybi 23.8″ Full HD 75Hz 1ms HDMI VGA FreeSync IPS Monitör
Acer KA242YBI monitörün ultra ince çerçeveli ekranı son derece göz alıcı ve estetiktir. Acer monitör 1 Ms tepki süresi ile görüntü değişimlerine anında cevap verir. Bu sayede özellikle oyunlarda…www.gaming.gen.tr