Neler Yeni

PHİLİPS MONİTÖR ALINIR MI

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
Bütçe
5500
AOC ve PHİLİPS monitör arasında kaldım bu ikisinden birini alıcam sizce hangisini almalıyım aralarında 350 lira oynuyor philips in tek artısı pivot özelliği hz tepkime süreleri ve diğer tüm özellikler aynı ama AOC u çok meth ettiler bir arkadaş da PHİLİS çok fazla ölü piksel olayı olduğunu söyledi doğruluk payı nedir simdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
Aoc öneririm ama yetkili servis olaraktan Philips daha yaygın. Aoc 1 tane firmadan ibaret sadece techpro diye bı kurum.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aoc öneririm ama yetkili servis olaraktan Philips daha yaygın. Aoc 1 tane firmadan ibaret sadece techpro diye bı kurum.
açıkcası aldıktan sonra hiç uğraşmamanın peşindeyim başım ağrımasın diye 2 senedir asus 27 inc kullanırım şükür 1 kere sıkıntı yaşamadım 2 sene önce de asusla aoc arasında kalmıştım sımdı phılıps ve aoc arasında kaldım

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
açıkcası aldıktan sonra hiç uğraşmamanın peşindeyim başım ağrımasın diye 2 senedir asus 27 inc kullanırım şükür 1 kere sıkıntı yaşamadım 2 sene önce de asusla aoc arasında kalmıştım sımdı phılıps ve aoc arasında kaldım
Bu ikisi arasından benim için Philips.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Aslında ikisi hemen hemen aynıymış. Özellik olarak Gsync var Aoc'da, Philips'de de yükseklik ayarı vesaire var ama işte. Başka model monitör bakmaz mısın. MSI olur, LG olur.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
Aslında ikisi hemen hemen aynıymış. Özellik olarak Gsync var Aoc'da, Philips'de de yükseklik ayarı vesaire var ama işte. Başka model monitör bakmaz mısın. MSI olur, LG olur.
Aslında bu modeli alıcam gibi duruyor ama philips i görünce pivotunu falan hemde hoparlor secenegı vardı ekstra hoparlor koymak ıstemıyordum sonra bıraz daha araştırdım msi ın bu modeline denk geldim herkes de msi monitörü çok övdü bir de renk olarak diğer monitörler 16.7m ken bu msi 1.bilmem kaç milyar yorumlar da cok ıyıydı sanırım bunu alıcam gibi duruyor

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hah bu monitör iyi bak. Daha uyguna satıldı yalnız daha 1 2 gün önce 3.900 müydü neydi. Lg Ultragear 24GS65F-B modeline de bak.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Süleyman Bekar
Hah bu monitör iyi bak. Daha uyguna satıldı yalnız daha 1 2 gün önce 3.900 müydü neydi. Lg Ultragear 24GS65F-B modeline de bak.
alırsam 27 alırım hocam bu 24 dedıgın ındırım de geçmiş sanırım

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yarın 11.11'ya ondan fiyatları çıkartıp yeniden indirceklerdir. Şuan MSI'ın da fiyatı normal yarını bekle almak için, düşer fiyatı.
alırsam 27 alırım hocam bu 24 dedıgın ındırım de geçmiş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,472
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom