🔥İndirim Philips one blade 840₺

Paylaşım için teşekkürler, tahrişsiz tıraş için güzel, oneblade i uzun kullanmadım, bıçak ne zaman körelir fikrim yok. 2 sene sonra yüze hiç basmadan tıraş olunca yaprak jiletin aslında hiç tahriş etmediğini fark ettim. Edwin Jagger de89 ile mutluyum. Tıraş sabunu, köpüğü, kremi, jeli arasında yaprak jilet ile en iyi sonucu tıraş köpüğünün verdiğini düşünüyorum. Tıraş köpüğü çok horlanıyor ama bence çok iyi yastıklama ve nem tutma etkisi var.

bıçaklarının tanesi 450 tl. indirimli alırsanız belki 250 civarına getirirsiniz tanesini, bunu bilerek alın

bıçakları 1-2 ayda %25-30 körelse de benim bildiğim oneblade alternatifi yok, 5-6 senedir bununla tıraş olurum ve sinekkaydında oneblade'den iyisi yok diye düşünüyorum

bıçaklarının tanesi 450 tl. indirimli alırsanız belki 250 civarına getirirsiniz tanesini, bunu bilerek alın

bıçakları 1-2 ayda %25-30 körelse de benim bildiğim oneblade alternatifi yok, 5-6 senedir bununla tıraş olurum ve sinekkaydında oneblade'den iyisi yok diye düşünüyorum
Şu https://amzn.eu/d/4U8vesQ kuponla 640 a düşüyor

kaç çeşidi var hocam bu makinenin bana birtane öneride bulunurmusun fazla sakal/bıyık yok zaten 2 günde bir traş oluyorum, en basic model işimi görür :)

kaç çeşidi var hocam bu makinenin bana birtane öneride bulunurmusun fazla sakal/bıyık yok zaten 2 günde bir traş oluyorum, en basic model işimi görür :)

Makine aynı ama QP kodlarına göre makinenin yanında gelen plastik tarak/bıçak miktarı değişiyor. Konudaki ürün uygun, alınabilir.

çok iyi makine ortalama haftada 1 kullanıyorum bıçağı zor kesmeye başlayınca yeni makine alıyorum +1 yedek başlıklı çok uzun süre götürüyor, bıçakları pahallı bıçak alınacağına makine almak daha mantıklı

Bundan daha ucuzu yok. Almayanı dövüyorlar öyle bir ürün.
720₺ ye almasammı ya?
IMG_8281.webp

sizce bu mantıklımı kullandınızmı hiç hocam ben bnu alacağım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kupon kodumu var bunda geçiyomu

sizce bu mantıklımı kullandınızmı hiç hocam ben bnu alacağım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kupon kodumu var bunda geçiyomu

Yok hocam ben oneblade kullanıyorum bunu hiç kullanmadım bilgim yok

Benim bu ürüne olan düşmanlığım asla bitmeyecek sanırım. 8 saat şarj 45 dakika kullanım nedir arkadaş? Bıçak fiyatlarına hiç girmiyorum.

Benim bu ürüne olan düşmanlığım asla bitmeyecek sanırım. 8 saat şarj 45 dakika kullanım nedir arkadaş? Bıçak fiyatlarına hiç girmiyorum.
45 dakikada yetmiyorsa kurt adam felansın herhalde

haftada 2 kere yüz trası ayda 1-2 kerede koltuk ve etek altı olsak bi bıcak kac ay gider.

Geri