450 tl ye ne önerirsin?Bu fiyata malzeme kalitesi olarak daha kaliteli olan Gametech Black Rider varken alınmaz.
Bende o klavyeyi almayı düşünüyorum,fiyatına göre oldukça iyi bir klavye ve content switchlere sahip.Bu fiyata malzeme kalitesi olarak daha kaliteli olan Gametech Black Rider varken alınmaz.
Kullanıyorum memnunum aşırı iyi klavye istiyene resmini atarımArkadaşlar bu klavye yeniden indirime girmiş. 250TL ye bilek destekli sorunsuz bir klavye, ayrıca bence çok şık duruyor. Klavye için 250TL bütçesi olanlar göz atsın.
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
kanka bana atar mısın malzeme kalitesi nasıl iyiyse alacağımKullanıyorum memnunum aşırı iyi klavye istiyene resmini atarım
Elimde bu resim kalmış maalesef daha yakından bir resmi yokkanka bana atar mısın malzeme kalitesi nasıl iyiyse alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
baktım da tr tuşlar sonradan basılmış o tuşlar berbat olmuş ya
Aşırı hoş duruyorElimde bu resim kalmış maalesef daha yakından bir resmi yok
Sağolun hocamAşırı hoş duruyor