Numpad bulunan modelleri de var.Ben de numpad bulunmayan klavyeleri pek sevmiyorum maalesef. Bir internet kafede kullanmıştım, resmen can çekiştim.![]()
Numpad bulunan modelleri de var.Ben de numpad bulunmayan klavyeleri pek sevmiyorum maalesef. Bir internet kafede kullanmıştım, resmen can çekiştim.![]()
350 civarında numpad bulunan bir Redragon göremedim, aşırı detaylı bakmadığım için olabilir.Numpad bulunan modelleri de var.
Garantiye yollamak tek seçenek. Dünyanın en ünlü markalarının 1000'lerce TL'lik ürünlerinde bile sorun çıkabiliyor.
Philips'in garantisi güzeldir, tahminimce seni yarı yolda bırakmazlar. Ya yeni bir switch takarlar ya da birebir değişim yaparlar.
Ürün marka basılmış.Tamam kanka sen dediysen zaten öyledir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka amaçlı yazdım kanka zaten ama bence kötü değil sadece marka şüphe uyandırıyor.
Garanti firması Segment Bilgisayar,iyi midir bu firma?Kullanıcı dostu mudur?Garantiye yollamak tek seçenek. Dünyanın en ünlü markalarının 1000'lerce TL'lik ürünlerinde bile sorun çıkabiliyor.
Philips'in garantisi güzeldir, tahminimce seni yarı yolda bırakmazlar. Ya yeni bir switch takarlar ya da birebir değişim yaparlar.
370 tl'ye bu var.350 civarında numpad bulunan bir Redragon göremedim, aşırı detaylı bakmadığım için olabilir.
350 civarında numpad bulunan bir Redragon göremedim, aşırı detaylı bakmadığım için olabilir.
Evet daha önce faremin sensörü bozulduğu için yollamıştım, kargo süreleri dahil 8 günde elime sıfır bir fare ulaştı.Garanti firması Segment Bilgisayar,iyi midir bu firma?Kullanıcı dostu mudur?
Şakasına diyorum ya.Bu arada, arkadaşla dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama doğru söylüyor.
Rampage KB-R28 BLADE PLUS Siyah/Gümüş Gökkuşağı Aydınlatmalı Tam Türkçe Blue Switch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage KB-R28 BLADE PLUS Siyah/Gümüş Gökkuşağı Aydınlatmalı Tam Türkçe Blue Switch Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Red Switch yok mudur? Ben de dahil genel istekler Red Switch yönünde oluyor. (Evden kovulmak istemiyorum)
Yay sesi aşırı derecede var.
forum.donanimarsivi.com
Fena değildir.Garanti firması Segment Bilgisayar,iyi midir bu firma?Kullanıcı dostu mudur?
Bu modelin yok, Türkiye'de sadece Kumara modelinin var ama o da numpadsiz.Red Switch yok mudur? Ben de dahil genel istekler Red Switch yönünde oluyor. (Evden kovulmak istemiyorum)
Biliyorum hocam, başka forumlarda da testlerini yapan arkadaşlar vardı. Tuşumun takılı kalmasından daha iyi olacağını düşünüyorum.Yay sesi aşırı derecede var.