Pi Network ve Bee Netwok dolandırıcılık mı,yalan mı ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Bunlar da yei çıkmış. İndirsem nasıl olur?
Pek güvenemdim. Telefonla kazı mı olur dedim kendi kendime ama yine de buraya soraym dedim.

@Bitcoin

Bunlar da yei çıkmış. İndirsem nasıl olur?
Pek güvenemdim. Telefonla kazı mı olur dedim kendi kendime ama yine de buraya soraym dedim.

@Bitcoin
Siri cevaplıyor;
Telefonla "BULUT" kazım mümkündür. Bazı uygulamalarda belirli saat aralıklarıyla girip yeniden çalıştırmanı ister. Pi de bu mantık. Bee'yi duymadım. Pi'yi duydum hatta başlarda yapıyordum fakat adamlar yıllardır borsaya çıkacağız da çıkacağız diye beklettiler. Denemeye değer fakat ben devam etmeye üşeniyorum...

Siri cevaplıyor;
Telefonla "BULUT" kazım mümkündür. Bazı uygulamalarda belirli saat aralıklarıyla girip yeniden çalıştırmanı ister. Pi de bu mantık. Bee'yi duymadım. Pi'yi duydum hatta başlarda yapıyordum fakat adamlar yıllardır borsaya çıkacağız da çıkacağız diye beklettiler. Denemeye değer fakat ben devam etmeye üşeniyorum...
Peki güvenli midir ki?

Peki güvenli midir ki?
Siri cevaplıyor;
Hatırladığım kadarıyla Pi borsaya çıkacağı zaman KYC (kimlik onayı) isteyeceklerini söylemişlerdi. Borsalarda KYC güvenlidir fakat sitelerde/uygulamalarda (üstüne üstlük daha borsaya çıkmamış coin uygulamalarında) güvenli değildir. Telefon numarası/e posta verebilirsiniz fakat KYC istenirse vermenizi önermem.

KYC= Kimlik ön, arka fotoğrafı. Elinizde kimlik varken selfie vs.

Dolandırıcı bırak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz çocuk kandırma şeylerine bakma. Telefonla kazı yapıyor işte. Telefon parasıyla trade et daha iyi.

Dolandırıcı bırak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz çocuk kandırma şeylerine bakma. Telefonla kazı yapıyor işte. Telefon parasıyla trade et daha iyi.
Nasıl bi dolandırıcılık söz konusu? Para yatırmadım. Özel veri istemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri