Bro o konuda haklısın. Ama kasaptan kıyma alıyorum kendim çeşit çeşit köfte tarifi denedim mükemmel olmuyor. Farklı kasaplardan et aldım yine aynı. Tadı güzelse niye almıyım şimdi bunuBro bu fiyat çok mantıksız değil mi sence
1090 gr köfte 535 tl hem de pınar sanki iyi gibipahalı değilmi hazır hamburger köftesi için
1 kilo kıyma parası sanki iyi değil gibi1090 gr köfte 535 tl hem de pınar sanki iyi gibi![]()
%65-%70 Tabi Et Yağı Bunun %10-%15 İ Nereden Baksan %50 Et Olan Şey İçin 500 TL Vermek Saçma Direk Kıyma Al Kendin YapArkadaşlar migros da pınar burger 545 gr 535 tl. Bir alana ikincisi bedava. Bu durumda fiyat bomba ama tadı nasıldır yenir mi sizce?
Eğer aldığın kıyma yağsızsa tadı güzel olmaz kıymanın biraz yağlı olmazsı baharat olarak da sadece tuz ve karabiber kullanırsan o zaman güzel olurBro o konuda haklısın. Ama kasaptan kıyma alıyorum kendim çeşit çeşit köfte tarifi denedim mükemmel olmuyor. Farklı kasaplardan et aldım yine aynı. Tadı güzelse niye almıyım şimdi bunuen fazla bol nişastalı köfte yemiş oluruz at köpek eti olacak hali yok ya.