Pınar Burger köfte deneyen oldu mu?

legolover

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar migros da pınar burger 545 gr 535 tl. Bir alana ikincisi bedava. Bu durumda fiyat bomba ama tadı nasıldır yenir mi sizce?

Migrosta dana kıyma 600tl şuan kendin alıp yapmak daha mantıklı pınar donuk ürün.

Bro bu fiyat çok mantıksız değil mi sence
Bro o konuda haklısın. Ama kasaptan kıyma alıyorum kendim çeşit çeşit köfte tarifi denedim mükemmel olmuyor. Farklı kasaplardan et aldım yine aynı. Tadı güzelse niye almıyım şimdi bunu 😁 en fazla bol nişastalı köfte yemiş oluruz at köpek eti olacak hali yok ya.

pahalı değilmi hazır hamburger köftesi için

Taze kıyma alıp yapmak daha doğru

Arkadaşlar migros da pınar burger 545 gr 535 tl. Bir alana ikincisi bedava. Bu durumda fiyat bomba ama tadı nasıldır yenir mi sizce?
%65-%70 Tabi Et Yağı Bunun %10-%15 İ Nereden Baksan %50 Et Olan Şey İçin 500 TL Vermek Saçma Direk Kıyma Al Kendin Yap

Bro o konuda haklısın. Ama kasaptan kıyma alıyorum kendim çeşit çeşit köfte tarifi denedim mükemmel olmuyor. Farklı kasaplardan et aldım yine aynı. Tadı güzelse niye almıyım şimdi bunu 😁 en fazla bol nişastalı köfte yemiş oluruz at köpek eti olacak hali yok ya.
Eğer aldığın kıyma yağsızsa tadı güzel olmaz kıymanın biraz yağlı olmazsı baharat olarak da sadece tuz ve karabiber kullanırsan o zaman güzel olur

O değilde bir tane de alıp deneyen çıkmamış 😁😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri