Şu anda da kabloyla bağlanıyorsanız ping düşmez.15 Metre (Cat 6 olursa çok iyi olur) Hangi marka model önerebilirsiniz. Bütçe 50tl civarı
İnternet Sağlayıcınızdan kablo temin edebilirsiniz. Ben Superonline' da öyle yaptım. Hem kendi modemlerinden kendileri kablo geçirdikleri için sorun olursa da bi muhattabınız olur.Maalesef ki wifi adaptörü ile bağlanıyorum ve rezalet hızlar ve ping alıyorum. Öneriniz için teşekkürler.
Cat 5 kablo var sarı renk ama boyu çok kısa olduğu için yeni almaya karar verdim.İnternet Sağlayıcınızdan kablo temin edebilirsiniz. Ben Superonline' da öyle yaptım. Hem kendi modemlerinden kendileri kablo geçirdikleri için sorun olursa da bi muhattabınız olur.
Kablo türlerini pek bilmiyorum ama boyunun yetişememesine yeni kablo lazım onu anlayabilirimAlfais 4217 Cat6 Ethernet Patch Adsl Modem İnternet Kablosu, 15 m https://www.amazon.com.tr/dp/B07NDDQKRS/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_gn8SFb2MZBST4?_encoding=UTF8&psc=1 bu ürün nasıldır amazon üzerinden 2 günde kargoluyorlarmış bugün sipariş verirsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cat 5 kablo var sarı renk ama boyu çok kısa olduğu için yeni almaya karar verdim.
İnternet Sağlayıcınızdan kablo temin edebilirsiniz. Ben Superonline' da öyle yaptım. Hem kendi modemlerinden kendileri kablo geçirdikleri için sorun olursa da bi muhattabınız olur
Ne kadara almıştınızİnternet Sağlayıcınızdan kablo temin edebilirsiniz. Ben Superonline' da öyle yaptım. Hem kendi modemlerinden kendileri kablo geçirdikleri için sorun olursa da bi muhattabınız olur.
Maalesef bilmiyorum faturaya ek geldi ücreti. Sağlayıcıya sorabilirsiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadara almıştınız