Büyük ihtimalle wifi kullanıyorsundur, kablo al. Eğer zaten kabloluysa yapabilecek bişey var mı bilmiyorum.Ping değerlerim böyle olmasına rağman oyun içi ping dalgalanması yaşıyorum nasıl çözerim yardımcı olacak varmı
kabloluBüyük ihtimalle wifi kullanıyorsundur, kablo al. Eğer zaten kabloluysa yapabilecek bişey var mı bilmiyorum.
Hangi oyun?Ping değerlerim böyle olmasına rağman oyun içi ping dalgalanması yaşıyorum nasıl çözerim yardımcı olacak varmı
valorantta oluyo bide cs de ama cs de o kadar sık olmuyo ve rahatsız edecek kadar olmuyor cs de ama riot oyunlarında oluyordu lol de de aynı sorun vardıHangi oyun?
Yada bütün oyunlarda aynımı?
Oyunu sil yükle gibi bir şey demek istemiyorum ama belki sorun ya server ile ilgilidir yada oyundayken tesadüfen arkadan bir şey inmiştir. İnternet sağlayacına durumu bildir. Yada oyunu sil tekrar yükle (bunu en son yap)valorantta oluyo bide cs de ama cs de o kadar sık olmuyo ve rahatsız edecek kadar olmuyor cs de ama riot oyunlarında oluyordu lol de de aynı sorun vardı
yok sildim yükledim zaten olmuyo zaten riotta hep aynı şeyleri söylüyo çözümü yok heraldeOyunu sil yükle gibi bir şey demek istemiyorum ama belki sorun ya server ile ilgilidir yada oyundayken tesadüfen arkadan bir şey inmiştir. İnternet sağlayacına durumu bildir. Yada oyunu sil tekrar yükle (bunu en son yap)
Çok değişik bir durum umarım çözülür. Elimden bu kadar geldi özür dilerimyok sildim yükledim zaten olmuyo zaten riotta hep aynı şeyleri söylüyo çözümü yok heralde
canın sağolsun eyvallahÇok değişik bir durum umarım çözülür. Elimden bu kadar geldi özür dilerim