asko56
80+ Silver
bu ay içinde muhakka tanıtılır bu ay tüm firmalar için tanıtım ayı dün ps5 pro ondan önceki gün iphone 16 tanıtıldı eli kulagındadırNe zaman çıkacak ?
bu ay içinde muhakka tanıtılır bu ay tüm firmalar için tanıtım ayı dün ps5 pro ondan önceki gün iphone 16 tanıtıldı eli kulagındadırNe zaman çıkacak ?
5090 önümüzdeki 3 ay içerisinde gelir diye düşünüyorum. Para hazır zaten çıksın direkt çekecem. İşlemci olarak 7800x3d düşünüyorum çünkü ben sistemimi yavaştan yükseltmeye başladım ve 9000x3d işlemcilerin çıkmasını beklemeyebilirim. O konuda hala bir gidip geliyorum tam karar veremedim. Bir tarafım bekle 9800x3d falan al diyor. Diğer tarafım 7800x3d al geç gerek yok diyor. Bilmiyorum valla.5090 ne zamana çıkacak biliyormusun ?
İşlemcin ne 5090 ın yanına ne var ?
Teşekkür ediyorum hocam öncelikle. Fakat zahmet olmazsa akakçe üzerinden link atarak öneride bulunabilir misiniz ? 1200 watt ve üstü tercihen.seasonic
sirtec
enermax
fsp
sun flower
bunlar dünyanın en iyi psu üreticileridir.
seasonic ve global müsteri memnuiyetinde corsair ve evga psu sahsen tercihim olurdu.
f/p istersen sirtec markası high power
Knk msı al 10 sene garantili GL serisi ve herhangi bir kronik sorunu yok BEN MSI A650BN İLE 6900XT'Lİ SİSTEMİ BESLEDİM MSI MAG A750GL İLE 7900XT VE 4080Lİ SİSTEMİ BESLEDİM PSU'YU ELİNE ALINCA O DOLULUGU VE KALIN SAC KALİTESİNİ YANSITIYOR FERAH VE SESSİZ ÇALIŞIYOR TAVSİYEM MSI MAG GL SERİSİNDEN AL HEM GOLD SERFİTİKALI HEMDE TAM MODÜLER PSU msı malına baya güveniyor ki 10 sene garanti veriyor zaten fiyatıda uygun çoğu markadan kaliteli fsp msı yanında boş kalıyor msı gibi kaliteli doygun olan cooler master ve corsair mesela birde thermaltake ama eski serisiArkadaşlar sistemimi güncelliyorum ve en çok korktuğum bileşene geldi sıra. Psu olarak paraya sonuna kadar kıymaya hazırım. En iyi donanımlarla üretilen en iyi psuyu arıyorum. Ne önerirsiniz ? +1200 watt lazım.
Hocam trafo yanında geliyormu
Reis elin değmişken onun da yenisini al madem bir işe girdin5090 önümüzdeki 3 ay içerisinde gelir diye düşünüyorum. Para hazır zaten çıksın direkt çekecem. İşlemci olarak 7800x3d düşünüyorum çünkü ben sistemimi yavaştan yükseltmeye başladım ve 9000x3d işlemcilerin çıkmasını beklemeyebilirim. O konuda hala bir gidip geliyorum tam karar veremedim. Bir tarafım bekle 9800x3d falan al diyor. Diğer tarafım 7800x3d al geç gerek yok diyor. Bilmiyorum valla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ediyorum hocam öncelikle. Fakat zahmet olmazsa akakçe üzerinden link atarak öneride bulunabilir misiniz ? 1200 watt ve üstü tercihen.
5090 atx 3.1 belkı daha yuksegı gerekebılır kac pınlı olacagını bıle bılmıyoruzHocam sanırım belirtmeyi unutmuşum. Atx 3.0 pcie 5.0 destekli bir şey arıyordum. Kusura bakmayın söylemeyi unuttum benim hatam.
Hocam MSİ olarak alabileceğim tek psu şu var baktığım zaman. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-meg-ai1300p-pcie5-1300-w-fiyati,431687921.htmlKnk msı al 10 sene garantili GL serisi ve herhangi bir kronik sorunu yok BEN MSI A650BN İLE 6900XT'Lİ SİSTEMİ BESLEDİM MSI MAG A750GL İLE 7900XT VE 4080Lİ SİSTEMİ BESLEDİM PSU'YU ELİNE ALINCA O DOLULUGU VE KALIN SAC KALİTESİNİ YANSITIYOR FERAH VE SESSİZ ÇALIŞIYOR TAVSİYEM MSI MAG GL SERİSİNDEN AL HEM GOLD SERFİTİKALI HEMDE TAM MODÜLER PSU msı malına baya güveniyor ki 10 sene garanti veriyor zaten fiyatıda uygun çoğu markadan kaliteli fsp msı yanında boş kalıyor msı gibi kaliteli doygun olan cooler master ve corsair mesela birde thermaltake ama eski serisi
https://www.amazon.com.tr/FSP-Hydro.../B0BHHMV8KH/ref=sr_1_3?sr=8-3#customerReviews bu daha uygun sanırım
İnşallah erken çıkarsa ki hiç zannetmiyorum sanırım CES 2025'te tanıtılacak. Yani beklemek biraz zor geliyor. Kafam karışık hocam bakacaz artıkReis elin değmişken onun da yenisini al madem bir işe girdin
Belli aslında hocam. atx 3.1 standartındaki 12v2x6 bağlantı şekliye gelecekmiş. ATX 3.1 psular daha tam olarak çıkmadı. Sanırım öbür ay piyasaya düşmeye başlar. Tabi fiyatları ne olur bilinmez.5090 atx 3.1 belkı daha yuksegı gerekebılır kac pınlı olacagını bıle bılmıyoruz
bunun 1200'lik olanıyla kalitesi aynı değil mi ?