SSD , işlemci ve kasası daha iyi .Nesi iyi bu sistemin 3060 Ti olması mı?
Kart 8 GB o sıkıntı olmaz mı?
SSD , işlemci ve kasası daha iyi .Nesi iyi bu sistemin 3060 Ti olması mı?
3060 12 gb dan cok daha ıyı olması pekı hersey vramd egıl kanka oyunlardaNesi iyi bu sistemin 3060 Ti olması mı?
Rtx 4060 8 GB çıkıyor komedi orda bunda değilNesi iyi bu sistemin 3060 Ti olması mı?
Fiyat olarak da iyi ekran kartı tek basına 10.700 TL suanda. 14.500 TL ye komple sistem alıyorsun. 1 TB m2 ssdli R5 5600 lüNesi iyi bu sistemin 3060 Ti olması mı?
Ne olduğunu bilmiyorum gerçekten ama 2023 yılbaşı asgari ücret zammı öncesi sistem alanlardan birisiyim. Türkiye de bilindiği gibi bir şey alındıktan 1 ay sonra zam yiyor. Asgari ücret zammı gelmesine rağmen hazır sistemlerin fiyatı hala 2022'ye göre aynı. Hatta daha bu konudaki sistem, vok friday 2'den daha iyi bir sistem.Çünkü satıcılar bugün görmesi geren fiyatları aç gözlülük yüzünden 2 yıl önce yaptılar. Kimse kur mur demesin. Bildiğin fırsatçılık ve aç gözlülük ile inanılmaz paralar kazanmaya devam ediliyor.
Hocam öncelikle hayırlı olsun sana da. Hocam sebebi tamamen seçim. Tutuyolar su anda sen 1-2 hafta sonra gör bak nolcak.Ne olduğunu bilmiyorum gerçekten ama 2023 yılbaşı asgari ücret zammı öncesi sistem alanlardan birisiyim. Türkiye de bilindiği gibi bir şey alındıktan 1 ay sonra zam yiyor. Asgari ücret zammı gelmesine rağmen hazır sistemlerin fiyatı hala 2022'ye göre aynı. Hatta daha bu konudaki sistem, vok friday 2'den daha iyi bir sistem.
Ben 14k ya aldım, bu sistem 14500 ama bu sistemin parça kalitesi gerçekten çok iyi. Şuan benim cpu, gpu ve ram dışında tüm parçaları yenilemem gerekiyor. Rampage psu ile ne kadar idare edebilirim ki? veya dandik MLD m2 ile.
Fiyatlar düşsün elbette herkes sistem alabilsin ama kendime üzülüyorum. Paramı hazır ettim, 2 hafta boyunca ne alsam ne yapsam kararsız kaldım. Sonuçta elindeki parayla alınabilecek en iyi sistemi almak istersin. 2 Hafta sonunda vok friday 2 almıştım ve çok sevinmiştim. Şu an bu sistemleri görünce sevincim felan kalmadı
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Gerçekten garip bir piyasa.
TR'de nakit biriktirmek saçma. Dolara, euroya yatırsan baskılıyorlar. En iyisi para bekletmeden ürün almak gibi. Şimdi bi parça alsam fiyatı ne olacak düşecek mi hiç bilmiyorum. Gerçekten aşırı garip bi ülkedeyiz.Hocam öncelikle hayırlı olsun sana da. Hocam sebebi tamamen seçim. Tutuyolar su anda sen 1-2 hafta sonra gör bak nolcak.
Yazın ne olur bilmem ama ekim kasım aylarında baya bi artacaktırTR'de nakit biriktirmek saçma. Dolara, euroya yatırsan baskılıyorlar. En iyisi para bekletmeden ürün almak gibi. Şimdi bi parça alsam fiyatı ne olacak düşecek mi hiç bilmiyorum. Gerçekten aşırı garip bi ülkedeyiz.
Benim kargoya verildi yurtiçi kargo ileSistemi kargolanan var mı
Aşırı hızlı yolladılar beklemiyodumBenim kargoya verildi yurtiçi kargo ile
Benim de kargolanmıs (demonte)Sistemi kargolanan var mı