İnceleme Play Store 1 Şubat Flaş İndirimi

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
42,170
Selamlar efenim tekrardan karşınızdayım. Bildiğiniz gibi Playstore, "1 Şubat Flaş İndirimi" isimli bir indirim ile karşımızda. Gelin bi' bakalım hangi oyunlar var, ve alınırlar mı?

Screenshot_180.png

AC Origins Alınır Mı?

Hayır alınmaz. Çünkü 2 saat oynadıktan sonra sizi sıkıntıdan bayacak olan, hatta "keşke almasaydım" durumuna getirecek bir oyun. Evet 9TL çok ucuz bir fiyat fakat, o paraya gidip başka şeyler almak çok daha mantıklı. İçerisinde bol bol hata bulunduran, çeşitliliği olmayan, vuruş hissi hiç olmayan bir oyun karşımızda. Hikaye desen zaten olabildiğince sıkıcı. Kısası, değmez dostlar 9tl ye. Ha derseniz ki, "kütüphanemde dursun arada girerim" o zaman alınabilir. Fakat ben önermiyorum.

Screenshot_181.png

Far Cry 5 Alınır Mı?

Alınmaz. Özellikle önceki Far Cry oyunlarından herhangi birini oynadıysanız uzak durun. Far Cry 3 oynayın daha iyi emin olun. Eski oyunların yanına bile yaklaşamayacak bir kalitesizlikte Far Cry 5. Hele hele 18TL ye hiç alınmaz. Hikayesi sıkıcı, oynanışı eski oyunlara göre daha kötü, açık dünyası sıkıcı, vuruş hissi olmayan bir oyun. Uzak durun benden söylemesi.

Screenshot_182.png

Rainbow Six Siege Alınır Mı?

Bakın bu alınır işte. Özellikle taktiksel ve rekabetçi oyun sevenler için nimet niteliğinde bir oyun. Bana göre piyasadaki tüm rekabetçi FPS oyunlarını yerle bir eder. Hem de 9TL gibi çok ucuz bir fiyata. Bu tarz bir oyun arıyor iseniz durmayın derim.

Evet efenim zaten 3 tane oyun üzerinden indirim yapılmış. Ben de size bu oyunların ne olduğu hakkında ve alınıp alınmayacağı hakkında bilgiler verdim. İyi oyunlar!

rainbow alaym bari

Link var mı?

Site güvenilir mi? Steam veya Epic Games keyi mi veriyor?
Türk Telekom'un kendi sitesi diye biliyorum.

Origins 9₺ de mi etmiyor :(
Onu almayı düşünüyordum ama...

İndirimin son tarihi ne zaman?
Bazı yerde 4 şubat
Bazı yerde bu gece yazıyor

Geri