Neler Yeni

PLAYSTATİON 3 Ü LAPTOP A NASIL BAĞLARIM?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PlayStation 3 var hdmı ile Tv ye bağlı laptop da kullanmak istiyorum laptop da hdmi ve VGA soketleri var (kablo ile bağlasana hdmı dan demeyin ikiside hdmı soketi çıkışı olduğu için bağlanmiyor bağlanması için birinin giriş birinin çıkış olması lazım)iyi forumlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
HDMI ile TV'ye bağlayıp laptopta kullanmak?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
PlayStation 3 var hdmı ile Tv ye bağlı laptop da kullanmak istiyorum laptop da hdmi ve VGA soketleri var (kablo ile bağlasana hdmı dan demeyin ikiside hdmı soketi çıkışı olduğu için bağlanmiyor bağlanması için birinin giriş birinin çıkış olması lazım)iyi forumlar.
Eğer laptopta giriş yoksa bağlayamazsın. Adaptörler vardır belki onun için. Ama bilmiyorum var mı yok mu.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani mesela TV deki hdmı soketi giriş yani görüntüyu almak için ama PS ve PC deki hdmı soketi çıkış yani ordaki görüntüyü başka bir üzerinde giriş hdmı olan cihaza aktarmak için.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eğer laptopun ekranını kullanayım diyorsan öyle bir imkan yok.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer laptopta giriş yoksa bağlayamazsın. Adaptörler vardır belki onun için. Ama bilmiyorum var mı yok mu.
Hdmı var laptop da fakat laptopdaki hdmı çıkış için yani TV veya monitör e bağlamak için PS deki de öyle olduğu için olmuyor Tv deki hdmı giriş olduğu için bağlanıyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hdmı var laptop da fakat laptopdaki hdmı çıkış için yani TV monitör e bağlamak için PS deki de öyle olduğu için olmuyor Tv deki hdmı giriş olduğu için bağlanıyor.
Evet. O yüzden PS3 ekranını laptop üzerinden alamazsınız.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet. O yüzden PS3 ekranını laptop üzerinden alamazsınız.
Evet doğru söylüyorsun acaba hdmı dönüştürücü gibi bişey varmıdır ara kablo yani çıkış olan hdmı soketini girişe çeviren ara kablo gibi bişey?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bağlayamazsınız. İkisi de çıkış birimi çünkü. Kullanmak için monitör veya TV'ye ihtiyacın var.

Top Bottom