- Konu Sahibi Konu Sahibi
11-12K sistem alacaksan tekrar yüzüne bakmazsın PS4'ün. Bence sat.
Satayım o zaman, sağolun yardımlarınız için.Hocam o paraya aldığınız sistem PS4 ü öyle bir unutturur ki
11-12K sistem alacaksan tekrar yüzüne bakmazsın PS4'ün. Bence sat.
Satayım o zaman, sağolun yardımlarınız için.Hocam o paraya aldığınız sistem PS4 ü öyle bir unutturur ki
ben satıp üstüne koyup yeni sistem aldımSatarsam; ya yeni sistem alırken bütçemin üstüne ekstra olarak ekleyeceğim, ya da Xbox One X alacağım. Fakat çok kararsız kaldım kaç yıldır bana yoldaşlık yapıyor, gerçekten aramızda duygusal bir bağ var. Satarsam bir süre üzüleceğim, sizce ne yapayım?
Haklısınben satıp üstüne koyup yeni sistem aldım
yıllarca ps4 oynadıktan sonra o sıfırlanma ekranında cidden hüzünlendim epey.
ama artık bazı şeyleri bırakma zamanı geldi bence sat
Hayatının en büyük hatası değil miydi almak? Bence satma, exclusive oyunları kardeşlik yaparak indirimden alırsın en azından. Ucuza gelir. ONE X alırsan Game Pass var ve daha güçlü bir cihaz ama gerek yok bence. Oyunların vardır zaten PS4'te.kaç yıldır bana yoldaşlık yapıyor, gerçekten aramızda duygusal bir bağ var. Satarsam bir süre üzüleceğim
Hayatımın en büyük hatası, tatlı belam o benim. Her ne kadar fazla oyun oynayamasamda ilk göz ağrım.Hayatının en büyük hatası değil miydi almak? Bence satma, exclusive oyunları kardeşlik yaparak indirimden alırsın en azından. Ucuza gelir. ONE X alırsan Game Pass var ve daha güçlü bir cihaz ama gerek yok bence. Oyunların vardır zaten PS4'te.
2013 yılından beri kullanmama rağmen ben bile bu kadar bağ kurmadım konsolla Fazla oyun oynamıyorsan sat, ne gerek var boş boş durmasına? Dersen ki exclusive oyunları oynamak istiyorum 2-3 yıl daha, kalsın o zaman.Hayatımın en büyük hatası, tatlı belam o benim. Her ne kadar fazla oyun oynayamasamda ilk göz ağrım.
İlanı koydum bile, sanırım Bipolarım.2013 yılından beri kullanmama rağmen ben bile bu kadar bağ kurmadım konsolla Fazla oyun oynamıyorsan sat, ne gerek var boş boş durmasına? Dersen ki exclusive oyunları oynamak istiyorum 2-3 yıl daha, kalsın o zaman.
Hayırlı olsun, biraz zor satılıyor PS4'ler. Fazla beklemezsin umarım.İlanı koydum bile, sanırım Bipolarım.
Şaka şaka koymadım, koyacağım ama. Teşekkür ederim, umarım satılır.Hayırlı olsun, biraz zor satılıyor PS4'ler. Fazla beklemezsin umarım.