Ps5 özel oyunları arasından tavsiye istiyorum sadeceherkesın zevklerı baska
İlk god of war sonra da god of war ragnarokPs5 özel oyunları arasından tavsiye istiyorum sadece
Gow 2018 ragnarök olur uncharted 4 olur days gone olabilir belki tlou 1 ve 2 Ghost Of tsushima olur bloodborne olur souls like seviyorsanız horizonlar olabilir (ps4 için çıkan oyunlar ps5 te oynanıyormu bilmiyorum tahminen oynanıyodur)Ps5 özel oyunları arasından tavsiye istiyorum sadece
Ps4 özel oyunlarını bitirdim ps4 vardı zatenGod of War oyna sonra da ikinciyi oyna ps5'im olsa ilk ragnarok alırdım.
Ps4 özel oyunlarını bitirdim ps4 vardı zaten oynamadığım oyunlar sade ps5 oyunları ve ragnarökGow 2018 ragnarök olur uncharted 4 olur days gone olabilir belki tlou 1 ve 2 Ghost Of tsushima olur bloodborne olur souls like seviyorsanız horizonlar olabilir (ps4 için çıkan oyunlar ps5 te oynanıyormu bilmiyorum tahminen oynanıyodur)
ghostwire tokyoyu gördüm bi ratchet and clank olabilirPs4 özel oyunlarını bitirdim ps4 vardı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ps4 özel oyunlarını bitirdim ps4 vardı zaten oynamadığım oyunlar sade ps5 oyunları ve ragnarök