Neler Yeni

Playstation 5 Almak Mantıklı Mı ?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşta ps4 vardı gerçekten çok zevkli pc ye göre ama amacınız sadece oyun ise ps5 alın derim.

Phenoma

80+ Silver
Arkadaşta ps4 vardı gerçekten çok zevkli PC ye göre ama amacınız sadece oyun ise ps5 alın derim.
Amacım ailemle birlikte oyun oynamak ve salondaki bir bilgisayar gibi çalışmasını sağlamak.
Zaten evde iş için kullanan herkesin laptobu var.
Ama salonda bir bilgisayar olması ve bize oyun oynatması iyi oluyor. Ps4 deneyimlerime dayanarak

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Dijital alcam zaten best Buy dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben daha çok Ps5 i ailemle filan oynamak için alıcam. kardeşim, Babam , Dayım vs...
bilgisayara kol alıp aynı işlevde kullanabilirsiniz o zaman

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Merhaba Arkadaşlar,

Ben şuanda PC kullanıyorum ve gayet memnunum ancak kuzenim Kanada'dan gelecek Mart ayında ve istersem PS5 getirebileceğini belirtti.
Sizce stoğa gelince BestBuy'dan , 6,01 Kanada Dolar kuru ile 590 dolar verip Ps5 + 1 adet fazladan kol almak mantıklı mı ?
Yoksa bu paraya tekabul eden 3,545 TL ile bunu mu almalıyım yoksa biraz daha biriktirip bilgisayarıma daha iyi parçalar mı almalıyım?
NOT: Elime bir adet PS4 var ve bunu 2400 TL karşılığında satarsam üstüne koyabileceğim 100 ABD Doları da var elimde.
Geriye kalan 400 TL yi ise kendim tamamlamalıyım.

Bilgisayar: RX 590 , R7 2700x, 1 TB HDD, 500 GB HDD, 128 GB SSD
Hocam Oyun Fiyatları Çok Pahalı.Eğer Game Pass Alacaksanız Xbox Daha Mantıklı Olur

Phenoma

80+ Silver
bilgisayara kol alıp aynı işlevde kullanabilirsiniz o zaman
İyide bilgisayarı salona götüremem. Sorun o. Ve sürekli taşıyamam ev 2 katlı.
Ayrıca sadece oyun da değil. Çalışıyorum da PC den. Ve L koltuğa oturup ailece oyun oynarken çay içmenin keyfi başka yani :)

Hocam Oyun Fiyatları Çok Pahalı.Eğer Game Pass Alacaksanız Xbox Daha Mantıklı Olur
Xbox pahalı ama. Baya fark var series x ile arasında

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Zevklere göre değişir ama zengin değilsem hayatım boyunca PlayStation almam ben

nedenmi gerek yok çünkü PlayStation da sadece oyun oynarsın ama bilgisayar da yapabileceklerin sınırı yok o yüzden bilgisayar almanı tavsiye ederim

Phenoma

80+ Silver
Zevklere göre değişir ama zengin değilsem hayatım boyunca PlayStation almam ben

nedenmi gerek yok çünkü PlayStation da sadece oyun oynarsın ama bilgisayar da yapabileceklerin sınırı yok o yüzden bilgisayar almanı tavsiye ederim
Yav yazdım ya zaten bilgisayarım var dedim. Ailemle oyun oynamak istiyorum dedim... :ROFLMAO:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
İyide bilgisayarı salona götüremem. Sorun o. Ve sürekli taşıyamam ev 2 katlı.
Ayrıca sadece oyun da değil. Çalışıyorum da PC den. Ve L koltuğa oturup ailece oyun oynarken çay içmenin keyfi başka yani :)

Xbox pahalı ama. Baya fark var series x ile arasında
Hocam İkiside 400 Dolar Değil Mi ? Gerçi Oyun Fiyatlarının 800 Olduğunu Düşünürsek Fark Kapanır Bence

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Yav yazdım ya zaten bilgisayarım var dedim. Ailemle oyun oynamak istiyorum dedim... :ROFLMAO:
O zaman al reis bilgisayarın varsa bu kadar düşünmene gerek yok bütce varsa al geç ben bilgisayarın yok sandım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
sen xbox al diyenlere bakma sen exclusive oyunları oyna bi daha bırakamazsın oyunları bağımlı yapıyor zaten pc in de var gerek yok xbox a exclusive oyunları uzun sürüyor bi oyunu bi kaç ay seni idare eder bitirdikten sonra oyunu satarsın takas yaparsın üstüne yeni bir oyun alırsın

Phenoma

80+ Silver
Hocam İkiside 400 Dolar Değil Mi ? Gerçi Oyun Fiyatlarının 800 Olduğunu Düşünürsek Fark Kapanır Bence
Yok değil ps5 500 dolar Xbox Series X 530 dolar mı ne (Kanada)

Y
sen xbox al diyenlere bakma sen exclusive oyunları oyna bi daha bırakamazsın oyunları bağımlı yapıyor zaten PC in de var gerek yok xbox a exclusive oyunları uzun sürüyor bi oyunu bi kaç ay seni idare eder bitirdikten sonra oyunu satarsın takas yaparsın üstüne yeni bir oyun alır
Yok bee... zaten ben bir oyunu 1 seneden az oynamıyom ve zatean çoğunlukla futbol ve basket oyunu oynuyoz babamla karşılıklı

Top Bottom