BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşta ps4 vardı gerçekten çok zevkli pc ye göre ama amacınız sadece oyun ise ps5 alın derim.
Amacım ailemle birlikte oyun oynamak ve salondaki bir bilgisayar gibi çalışmasını sağlamak.Arkadaşta ps4 vardı gerçekten çok zevkli PC ye göre ama amacınız sadece oyun ise ps5 alın derim.
Bence ps5 2 kol ile oynarsınız.Amacım ailemle birlikte oyun oynamak ve salondaki bir bilgisayar gibi çalışmasını sağlamak
bilgisayara kol alıp aynı işlevde kullanabilirsiniz o zamanDijital alcam zaten best Buy dan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben daha çok Ps5 i ailemle filan oynamak için alıcam. kardeşim, Babam , Dayım vs...
Hocam Oyun Fiyatları Çok Pahalı.Eğer Game Pass Alacaksanız Xbox Daha Mantıklı OlurMerhaba Arkadaşlar,
Ben şuanda PC kullanıyorum ve gayet memnunum ancak kuzenim Kanada'dan gelecek Mart ayında ve istersem PS5 getirebileceğini belirtti.
Sizce stoğa gelince BestBuy'dan , 6,01 Kanada Dolar kuru ile 590 dolar verip Ps5 + 1 adet fazladan kol almak mantıklı mı ?
Yoksa bu paraya tekabul eden 3,545 TL ile bunu mu almalıyım yoksa biraz daha biriktirip bilgisayarıma daha iyi parçalar mı almalıyım?
NOT: Elime bir adet PS4 var ve bunu 2400 TL karşılığında satarsam üstüne koyabileceğim 100 ABD Doları da var elimde.
Geriye kalan 400 TL yi ise kendim tamamlamalıyım.
Bilgisayar: RX 590 , R7 2700x, 1 TB HDD, 500 GB HDD, 128 GB SSD
İyide bilgisayarı salona götüremem. Sorun o. Ve sürekli taşıyamam ev 2 katlı.bilgisayara kol alıp aynı işlevde kullanabilirsiniz o zaman
Xbox pahalı ama. Baya fark var series x ile arasındaHocam Oyun Fiyatları Çok Pahalı.Eğer Game Pass Alacaksanız Xbox Daha Mantıklı Olur
Yav yazdım ya zaten bilgisayarım var dedim. Ailemle oyun oynamak istiyorum dedim...Zevklere göre değişir ama zengin değilsem hayatım boyunca PlayStation almam ben
nedenmi gerek yok çünkü PlayStation da sadece oyun oynarsın ama bilgisayar da yapabileceklerin sınırı yok o yüzden bilgisayar almanı tavsiye ederim
Hocam İkiside 400 Dolar Değil Mi ? Gerçi Oyun Fiyatlarının 800 Olduğunu Düşünürsek Fark Kapanır Benceİyide bilgisayarı salona götüremem. Sorun o. Ve sürekli taşıyamam ev 2 katlı.
Ayrıca sadece oyun da değil. Çalışıyorum da PC den. Ve L koltuğa oturup ailece oyun oynarken çay içmenin keyfi başka yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox pahalı ama. Baya fark var series x ile arasında
O zaman al reis bilgisayarın varsa bu kadar düşünmene gerek yok bütce varsa al geç ben bilgisayarın yok sandımYav yazdım ya zaten bilgisayarım var dedim. Ailemle oyun oynamak istiyorum dedim...
Yok değil ps5 500 dolar Xbox Series X 530 dolar mı ne (Kanada)Hocam İkiside 400 Dolar Değil Mi ? Gerçi Oyun Fiyatlarının 800 Olduğunu Düşünürsek Fark Kapanır Bence
Yok bee... zaten ben bir oyunu 1 seneden az oynamıyom ve zatean çoğunlukla futbol ve basket oyunu oynuyoz babamla karşılıklısen xbox al diyenlere bakma sen exclusive oyunları oyna bi daha bırakamazsın oyunları bağımlı yapıyor zaten PC in de var gerek yok xbox a exclusive oyunları uzun sürüyor bi oyunu bi kaç ay seni idare eder bitirdikten sonra oyunu satarsın takas yaparsın üstüne yeni bir oyun alır