Neler Yeni

PlayStation 5 almaya değer mi?

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Alınır digitalde alınır ps store dan oyun almak daha mantıklı cdli olsa tabi ki daha iyi ama bu fiyata eurasia garantili cihaz bu zamanda iyi bence.

Buda remote kontrollü cd li cihaz sana kalmış.

Mojo jojo

80+ Silver
Alınır digitalde alınır ps store dan oyun almak daha mantıklı cdli olsa tabi ki daha iyi ama bu fiyata eurasia garantili cihaz bu zamanda iyi bence.

Buda remote kontrollü cd li cihaz sana kalmış.
Attığın cd li versiyon aşırı pahalı. Atarken hiç fiyatlara bakmiyormusun?

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Attığın cd li versiyon aşırı pahalı. Atarken hiç fiyatlara bakmiyormusun?
Pahalı mı ? ne sony garantisi var ve yanında kumanda veriliyor bundan daha uygununu bana atar mısın bekliyorum ?

Mojo jojo

80+ Silver

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Eğer bence bilgisayarın varsa şuan almaya değmez. Oyun oynatacak bilgisayarın da varsa alıp ne oynayacaksın ki? Demons Souls'da dayak yedin, Spider-Man'de üç beş ağ attın oynayacak özel oyun kalmadı. Diğer oyunların hepsi bilgisayarda da var. Şöyle bi' 2 yıl geçsin, Playstation 5 kütüphanesi zenginleşsin. Yanında 3 oyun birden veren kampanyalı paketler vesaire çıksın. O zaman alınır.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
4 yıldır ps4 kullanıcısı olarak bence şuanda elinde konsol veya pc mevcut ise beklemek mantıklı olur diye düşünüyorum. Stok durumu olmadığı için karaborsa durumunda birçok ülkede cihaz olmadığı için fiyatların bu seviyede olduğunu duymuştum. Stok durumu artınca fiyatın düşeceğine inanıyorum.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Kesinlikle alınır. Yurtdışından getirttim 1 tane fakat sonra sattım stok bekleyen açgözlüler yüzünden. Şimdi tekrar getirteceğim :D
bişey diyecegim şidmi 500 eruo ya getirrtsem tanıdık sayesinde bide xbox series s getircem ps5 i 8k ya satıp pc toplarım xbox kalır nasıl sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,621
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom