Neler Yeni

Playstation 5 den playstation 5 pro ya geçilir mi?

Allmuted

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Genellikle oyunları konsol da oynuyorum yatıp oyun oynamak daha kolay geliyor. Ekstra olarak tv 120 hz destekliyor dolaptan ps5 pro yakaladım kendi ps5 imi sattığımda arada 18000 tl fark ödeyip satın alabilirim. Sırf gta 6 için almak istiyorum ancak değer mi değmez mi karar veremedim sizin düşüncelerinizi almak istiyorum. Teşekkürler

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
bence değmez bir sonraki jenerasyona kadar ps5 değişmenizi önermem 40-50k çok yüksek para o cihaz için

Allmuted

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence değmez bir sonraki jenerasyona kadar ps5 değişmenizi önermem 40-50k çok yüksek para o cihaz için
Merhaba, 36k 6 ay taksit sıfır faiz alabiliyorum. Yine de almamı önermezmisiniz? 40-50k olsa almak bence de mantıklı değil

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Görkem Çağan
Merhaba, 36k 6 ay taksit sıfır faiz alabiliyorum. Yine de almamı önermezmisiniz? 40-50k olsa almak bence de mantıklı değil
valla hocam para senin aslında harcamak istersen harcayabilirsin ama ps5 pro ile aralarında yazılımsal farklılık dışında pek bir fark yok tamamen ana konu pssr ondan ötürü pssr için eldekini satıp onu almaktansa 2 yıl sonra çıkacak ps6 ya para veririm ben ps5 günümüzde hala yeterli bir konsol

Vesselam

80+ Bronze
Hayır.

Allmuted

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocam para senin aslında harcamak istersen harcayabilirsin ama ps5 pro ile aralarında yazılımsal farklılık dışında pek bir fark yok tamamen ana konu pssr ondan ötürü pssr için eldekini satıp onu almaktansa 2 yıl sonra çıkacak ps6 ya para veririm ben ps5 günümüzde hala yeterli bir konsol
Tamamdır teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolapta faizsiz taksit fırsatı varken birşeylerde kullanmak istiyorum varsa öneriniz alabilirim..

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçmeye gerek yok. Uygun TV ya da monitör de yoksa artı masraf çıkarır.

ANYA

80+ Bronze
bi yerde duymuştum hatırlamıyorsam ps5 pro 30fps sabitlenecekmiş değmez

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
geçilmez ps5 e artık oyun çıkmayacak diye duydum 6 yı bekle.

Allmuted

80+ Bronze
Geçmeye gerek yok. Uygun TV ya da monitör de yoksa artı masraf çıkarır.
Uygun tv var ama gerek yok diyorsanız tamamdır teşekkürler
bi yerde duymuştum hatırlamıyorsam ps5 pro 30fps sabitlenecekmiş değmez
o zamana pronun hiçbir anlamı yok keşke daha çok bilgiye sahip olsak gta 6 ile ilgili
geçilmez ps5 e artık oyun çıkmayacak diye duydum 6 yı bekle.
tamam hocam teşekkür ederim fikriniz için

Vesselam

80+ Bronze
Tamamdır teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolapta faizsiz taksit fırsatı varken birşeylerde kullanmak istiyorum varsa öneriniz alabilirim..
Amaç sadece GTA 6 ise bile hocam geçmek saçma olur çünkü daha ne zaman çıkacağı belli değil, ertelenme ihtimali var vs. Onun haricinde faissiz diye cazip geliyor ama 18k cebinizden çıktığında alacağınız performans verdiğiniz parayı karsilamayacak çünkü pro ile aman aman bir fark yok. Eğer maddi açıdan eliniz bolsa değerlendirilebilir onun dışında hiç para dokmenize gerek yok ekstra.

Allmuted

80+ Bronze
Amaç sadece GTA 6 ise bile hocam geçmek saçma olur çünkü daha ne zaman çıkacağı belli değil, ertelenme ihtimali var vs. Onun haricinde faissiz diye cazip geliyor ama 18k cebinizden çıktığında alacağınız performans verdiğiniz parayı karsilamayacak çünkü pro ile aman aman bir fark yok. Eğer maddi açıdan eliniz bolsa değerlendirilebilir onun dışında hiç para dokmenize gerek yok ekstra.
Haklısınız hocam dedikleriniz çok mantıklı Elim de bol değil ancak ülke ekonomisi beni alabiliyorken alayım ilerde çok daha pahalı olur psikolojisine soktuğu için çok arada kalmıştım sanırım almamak en iyisi hele gta 6 dan haber bile yokken teşekkürler fikriniz için

Top Bottom