Forza Horizon 5 ondan sonra ???? kafaları ters dönen PS3 grafikli Starfield mi yapmayın arkadaşın yaptığı yorumlarda fanboyluk yaptığı falan yok bir şey iyiyse iyi dersin kötüyse kötüdür demişsiniz ya parası ve kafası olan biri iki konsolu da alır 16.000 bin TL ye Xbox Series X önermez kafası olan biri ona vereceği para ile PC toplar ya da gider PS5 alır PC varsa zaten Xbox konsollarının yüzüne bile bakılmaması lazım eğer parasını çarçur eden biri değilse.Arkadaşın yerine ben söyliyim, forza horizon 5 ?
Fan boyluğa gerek yok o çöp bu çöp yazık arkadaşlar,parası ve kafası olan iki konsolu da alır keyfini çıkartır
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1
Bir tane söyle demiş söyledim ? Zaten iki konsolu da alabilen pcsi zaten vardır dostum o ayrı bir konu. Ayrıca ben microsoft flight simulator,halo,gow serisi,sea of thieves oyunlarını beğeniyorum. Arkadaş bir tane söyle diyince yapıştırdım forzayı herkes tarafından beğenilen bir oyun sonuçta. Benim amacım psyi yermek değil xbox u gömdürmemek saydığım oyunlardan ben keyif alıyorum sonuçta. Ha god of war,spiderman,tlou,uncharted serilerini oynamayı ben de çok severim. Birisi gelsin psye çöp desin bu sefer onu savunurum.Forza Horizon 5 ondan sonra ???? kafaları ters dönen PS3 grafikli Starfield mi yapmayın arkadaşın yaptığı yorumlarda fanboyluk yaptığı falan yok bir şey iyiyse iyi dersin kötüyse kötüdür demişsiniz ya parası ve kafası olan biri iki konsolu da alır 16.000 bin TL ye Xbox Series X önermez kafası olan biri ona vereceği para ile PC toplar ya da gider PS5 alır PC varsa zaten Xbox konsollarının yüzüne bile bakılmaması lazım eğer parasını çarçur eden biri değilse.
Bence Series X. Series X te xbox game pas alırsın tüm oyunlar açılır. PS5 te tek tek oyun almak zorundasın. 1080p de idare edersin.Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
Xbox'ı gömmenin bir sorun olduğunu düşünmüyorum asıl sorun Xbox'ın oyunlarının çok kalitesiz olması ve doğru düzgün oyun yapmamaları Forza hariç saydığınız oyunları siz beğeniyorsunuz işte çoğunluk değil o sizin zevkiniz. Xbox Series X-S konsolları çıktığından beri 2020 Kasım dan 2022 Kasım'a kadar çıkardıkları oyunlar 2022 yi boş geçtiler zaten 2 tane özel oyun yaptılar Forza Horizon 5 Diğeri Halo Infinite aynı şeklide PS tarafına bakarsak 2020 Kasım dan 2022 Kasım'a kadar çıkan ve çıkacak olan oyunları sayarsam Spider-Man: Miles Morales,Demon's Souls,Sackboy: A Big Adventure,Ratchet & Clank: Rift Apart,Returnal,Death Stranding Director's Cut,Uncharted: Legacy of Thieves Collection,Horizon Forbidden West,Gran Turismo 7,The Last of Us Part I Remake,God of War: Ragnarök 11 tane oyun farkı görmeniz için yaptım bu karşılaştırmayı daha Kena,Sifu,Stray gibi oyunları da saymadım zaten en son Xbox sunumunu izlediniz mi bilmiyorum rezalet bir sunumdu Starfield oynanış demosun da bile 15 FPS di grafikler PS3 döneminden kafalar falan ters dönüyordu çöp bir sunumdu benim fikrim kötü olan firmayı gömmenin bir sorun olmadığı yoksa firma kendini nasıl geliştirecek her şey için eleştiri iyidir. Xbox'ın insanlara söylediği yalanların kısa bir resmini attım onu da inceleyin.Bir tane söyle demiş söyledim ? Zaten iki konsolu da alabilen pcsi zaten vardır dostum o ayrı bir konu. Ayrıca ben microsoft flight simulator,halo,gow serisi,sea of thieves oyunlarını beğeniyorum. Arkadaş bir tane söyle diyince yapıştırdım forzayı herkes tarafından beğenilen bir oyun sonuçta. Benim amacım psyi yermek değil xbox u gömdürmemek saydığım oyunlardan ben keyif alıyorum sonuçta. Ha god of war,spiderman,tlou,uncharted serilerini oynamayı ben de çok severim. Birisi gelsin psye çöp desin bu sefer onu savunurum.
Hocam ps oyunları oynayacaksan ps Xbox oyunları oynayacaksan xbox al.Nedenleriyle anlatırsanız sevinirim.
Unutma dostum kötü uslup doğru sözün katilidir. Saygı çerçevesinde eleştiri yapmak herkesin hakkı tabi ki, ben de saydığın oyunlardan bazılarını beğenmiyorum benim gibi düşünen birsürü insan vardır eminim ama gidipte çöp bok gibi kelimeler kullanmıyorum bir insan sizi dinlicekse bile dinlemez. Neyse iyi forumlar dilerim sanaXbox'ı gömmenin bir sorun olduğunu düşünmüyorum asıl sorun Xbox'ın oyunlarının çok kalitesiz olması ve doğru düzgün oyun yapmamaları Forza hariç saydığınız oyunları siz beğeniyorsunuz işte çoğunluk değil o sizin zevkiniz. Xbox Series X-S konsolları çıktığından beri 2020 Kasım dan 2022 Kasım'a kadar çıkardıkları oyunlar 2022 yi boş geçtiler zaten 2 tane özel oyun yaptılar Forza Horizon 5 Diğeri Halo Infinite aynı şeklide PS tarafına bakarsak 2020 Kasım dan 2022 Kasım'a kadar çıkan ve çıkacak olan oyunları sayarsam Spider-Man: Miles Morales,Demon's Souls,Sackboy: A Big Adventure,Ratchet & Clank: Rift Apart,Returnal,Death Stranding Director's Cut,Uncharted: Legacy of Thieves Collection,Horizon Forbidden West,Gran Turismo 7,The Last of Us Part I Remake,God of War: Ragnarök 11 tane oyun farkı görmeniz için yaptım bu karşılaştırmayı daha Kena,Sifu,Stray gibi oyunları da saymadım zaten en son Xbox sunumunu izlediniz mi bilmiyorum rezalet bir sunumdu Starfield oynanış demosun da bile 15 FPS di grafikler PS3 döneminden kafalar falan ters dönüyordu çöp bir sunumdu benim fikrim kötü olan firmayı gömmenin bir sorun olmadığı yoksa firma kendini nasıl geliştirecek her şey için eleştiri iyidir. Xbox'ın insanlara söylediği yalanların kısa bir resmini attım onu da inceleyin.
Hayır oyunları tek tek almak zorunda değil, ps plus üyeliği satın alabilir ki en mantıklısı.Bence Series X. Series X te xbox game pas alırsın tüm oyunlar açılır. PS5 te tek tek oyun almak zorundasın. 1080p de idare edersin.
PS Plusta vardı unuttumHayır oyunları tek tek almak zorunda değil, ps plus üyeliği satın alabilir ki en mantıklısı.
Yeni sistem ile ps5 kesinlikle.Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?