herkese_selam
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- hasan hüseyin
Çoklu Konu, Spam
Herkese merhabalar. Yakın zamanda PS5 almayı planlıyorum ilk başta normal PS5in Dijital sürümünü almayı düşünüyordum fakat bir kaç video izledikten sonra slimin biraz daha iyi olduğunun çıkarımını yaptım ama şu anda baya bir kararsızım ve müsadenizle size iki sorum var.
1. Sizce PS5 Slim mi tercih etmeliyim yoksa PS 5in normal eski versiyonunu mu tercih etmeliyim?
2. PS5i nereden satın almalıyım. Açıkcası aldığım yerin güvenilir bir yer olmasını istiyorum ve herhangi bir sorunla karşılaştığımda muhatabım olsun istiyorum, bu sebeple mümkünse garantili bi şekilde veren son derece güvenilir bir yerden sipariş etmek istiyorum, Sizce nereden satın alabilirim.
Okuyan ve fikrini belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.
1. Sizce PS5 Slim mi tercih etmeliyim yoksa PS 5in normal eski versiyonunu mu tercih etmeliyim?
2. PS5i nereden satın almalıyım. Açıkcası aldığım yerin güvenilir bir yer olmasını istiyorum ve herhangi bir sorunla karşılaştığımda muhatabım olsun istiyorum, bu sebeple mümkünse garantili bi şekilde veren son derece güvenilir bir yerden sipariş etmek istiyorum, Sizce nereden satın alabilirim.
Okuyan ve fikrini belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.