Playstation 5 oyun ücretleri

Ekonomisini düzeltmeye çalışmayıp; oyun yapımcılarından, oyun fiyatlarını düşürmesini isteyen ve yapmadıkları/yapamadıkları için onları suçlayan bir milletiz.
Armut piş, ağzıma düş.
Oyun/konsol firmalarının bizim ekonomimizin b*ktanlığı hakkında yapabilecekleri bir şey yok, acaba sorunu farklı yerlerde mi arasak?

Zamanında Çinliler PUBG'de yüksek pingle oynadıkları için çin'e bir sunucu açılmasını talep etmişlerdi. PUBG ise olumsuz yanıt vermişti.
En son kendi aralarında boykot amaçlı dislike verdiler oyuna. Steam üzerindeki puanlaması ve satışlarını ciddi anlamda etkiledi bu durum ve en nihayetinde Çin'e sunucu açtılar. Biz de ülke olarak bunun benzeri bir protestoya gidemez miyiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Euro bu kadar yüksek olduğu sürece bişey yapamayız

Euro bu kadar yüksek olduğu sürece bişey yapamayız
Hocam bu durumda ben 8 bin tl'yi gider pc'ye veririm. Nasıl olsa pc oyunları ucuz diyen arkadaşlar olmaya devam ediyor ne yazık ki.
1 yıl sonra pc oyunları da aynı para olunca o zaman konuşmaya başlarlar.
Bizim ülkece sorunumuz şu aslında;
Benim Ps5'im yok isterse oyunu 1000 lira olsun bana ne (!) şeklinde düşünen bir zihniyet var ne yazık ki.

Tabi bunun devamında da oyunu çok pahalı bulan ve korsan indirmeye çalışan insanlar olmaya devam ediyor. Bu da düpedüz emek hırsızlığı bana göre.

Hocam bu durumda ben 8 bin TL'yi gider PC'ye veririm. Nasıl olsa PC oyunları ucuz diyen arkadaşlar olmaya devam ediyor ne yazık ki.
1 yıl sonra PC oyunları da aynı para olunca o zaman konuşmaya başlarlar.
Bizim ülkece sorunumuz şu aslında;
Benim Ps5'im yok isterse oyunu 1000 lira olsun bana ne (!) şeklinde düşünen bir zihniyet var ne yazık ki.
Haklısın bu gidişle bi kaç yıl sonra fiyatlar dahada artcak 6k birim paraya 1660s sistem alabiliyoruz

Playstation 5 oyunlarının 500-600 TL'den başlaması ?
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Artık buna dur deme vakti gelmedi mi ?
Dur deme vakti geçti gidiyor düşüncembu fiyatlara oyunlarin alınmamasıdir. Asgari ücret civarinda bir maaşiniz varsa coluğunuz cocuğunuzun ailenizin rızkını çarcur etmeyin.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? Artık buna dur deme vakti gelmedi mi ?
Türk Oyuncular : Oyun fiyatları krdşm dur.
Oyun fiyatları : Tamam abi hemen, sen iste yeter.

alamayacağım için çok da dert etmiyorum ama az da sövmüyorum :D

Zamanında Çinliler PUBG'de yüksek pingle oynadıkları için çin'e bir sunucu açılmasını talep etmişlerdi. PUBG ise olumsuz yanıt vermişti.
En son kendi aralarında boykot amaçlı dislike verdiler oyuna. Steam üzerindeki puanlaması ve satışlarını ciddi anlamda etkiledi bu durum ve en nihayetinde Çin'e sunucu açtılar. Biz de ülke olarak bunun benzeri bir protestoya gidemez miyiz ?
Oyun şirketlerinin türkiye için bir şey yapacağını zannetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,621
Üyeler
191,925
Son üye
Ozkann14
Geri